Du är det vackraste som finns.

Hela livet är en skola.
Du är en ovetande liten sparvunge som växer för var dag som går. Dina vingar breder ut sig och tar upp mer plats för varje liten detalj som tillkommer i ditt liv. Alla fjädrar står för de olika upplevelserna, de har olika färger och representerar känslorna som kom med. Du kommer att dö vacker med erfarenhet och kunskap.


Hela livet är en gåta.
Du lever efter en osynlig instruktionsbok som kom med på köpet. Ibland bryter du mot lagen för du hatar, avskyr och är svag och det står inget om att det är tillåtet. Eftersom större delen av jordens befolkning utgår från den så blir du bemött som om du är osund och karaktärslös. Det är hopplöst, eller hur?


Och om dagarna går du runt och filosoferar varför du inte kan leva ett vanligt liv. Må hända att du är ovetande om att brister är vackra. Jag undrar varför instruktionsboken är utformad som den är. Vem är denna omänskliga individ som var en sådan "idealisk" författare att alla lever efter dennes bok?


Bryt ut, hitta dig själv och skriv din egna bok. En mänsklig, naturlig, vacker, framgångsrik bok. En bok med brister och fina sådana. Lev ditt liv och färglägg dina fjädrar i de färger du älskar.
Du förtjänar det bästa.



Kommentarer
Postat av: T

Himlans bra skrivet!

2011-01-31 @ 23:32:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0