Letting it point to your head, believing that he won’t pull the trigger.

Dagen har gått till att leta efter några snygga stövlar och jag hittade två par, så förhoppningsvis ska jag köpa dom imorgon. Inhandlade inflyttningspresent och ett nagellack.

Om några sekunder ska jag åka till Ulrika och Linus nya lägenhet. Hälsa på, le och umgås.


Jag önskar mig själv styrka och lycka idag.
Och må så ske...



You can have whatever you want.

Nu har jag landat i boet!
 Vi var hemma runt 22 igår.. det gick snabbt för jag har en fartgalen bror. Och jag satt nervös hela vägen eftersom jag är lite farträdd när det gäller bilar. Men jag överlevde resan och idag har jag varit ute på Birsta med den stora familjen. Hälsar nämligen på pappa denna helg. Var längesen vi var samlade hela gänget. Storebror jobbar i Norge, jag bor i Arvidsjaur och lillebror bor i Arjeplog och pluggar. Så familjen i Sundsvall har halverats.

På måndag kommer Ida ner och hälsar på och jag längtar som en tok efter min favoritdrog Ida! Hon skulle behövas just nu.


Lite senare ska jag hoppa in i våran ångbastu... åh, vad mysigt jag ska ha det ikväll! Kan inte riktigt förstå det. - Jag är hemma. Hemma i kära Sundsvall med mina älskade i min närhet. -
Lots of love, Tee



För övrigt:
jag klarade EK-provet(!!) och navigationsprovet!

You were hoping for a happy cloud, or at least one that wasn't hostile.

Jag har pluggat stenhårt en hel vecka med meteorologi... och idag sprack min nolla. Så nu väntas omprov veckan efter lovet.. samt EK-prov. Men, bara ta nya tag och göra ett nytt försök!
Nu släpper jag det för en stund... för på fredag har jag navigationsprov och sen åker jag hem till S-vall.




Nu ska jag återgå till min lill-lördag, fika och plugg!
Hugs, T

When I wear my white shirt with paint stains.

"När man stänger en dörr så öppnas en annan". Det var en vi aldrig hört förut.

För mig öppnas ett fönster. Jag sitter och blickar ut över världen och ställer mig upp sakta och med lite ångest i mina steg så trippar jag iväg mot en ny, främmande dörr. En dörr med starka kontraster och med vita liljor som man kan skymta lite svagt i den målade bakgrunden. Jag trycker mig mot dörren i hopp om att den ska vara öppen. Det sveper förbi en svag söt doft av lacknafta, terpentin och linolja.

 

Jag ler, för bakom denna dörr vet jag vad som väntar. Mitt liv i min konstvärld, där jag drömmer mig bort men samtidigt med fötterna på jorden. Kvarlevorna som jag trängt in i hörnet har nu förvandlats till damm och jag släpper in nytt ljus i min ateljé. Den vita skjortan nerdränkt i färg hänger utmanande på stolen. Jag drar på mig den och sätter upp håret slarvigt i en knut. Nu är jag hemma. Nu känner jag mig lycklig, självsäker och sexig igen.

 

 

Livet är en konst. Du har fria händer att skapa och du vet aldrig hur resultatet blir. Men du kan alltid börja om på nytt och lära dig av dina misstag.


Everybody knows I've got the magic in me.

Om någon ynka timme åker min bror upp till Riksgränsen igen. Så det blir till att dra fram alla böcker och plugga ikapp all tid.

Tiden springer iväg här uppe, man hinner knappt med. Det är snart lovdags och jag åker hem till Sundsvall på fredag. En vecka utan Elvis, men jag får umgås med mina älskade vänner och min underbara familj. Vad jag längtar! Jag ska shoppa ihjäl mig och bubbla mig i kärlek.



"Let's turn this into something good."
With love, T

When there's no time for crying.

En smörgåstårta med födelsedagsfirande, en glamorös middag och ett glas svart senare så sitter jag fastklistrad vid en skärm. Utan att känna behov att beblanda mig med det elektroniska folket. Kunde inte hjälpa mig från att fundera...

"Vad vore livet utan min bror?"



We'll dance and we'll sing... together.

Jag har besök hela helgen!!! Robin är här, fy så lycklig jag är nu.

Med kärlek, Therese

And there's glitter on the floor

Idag var jag med Elvis till veterinären, den stackaren har varit seg hela dagen och han hade en liten knöl med vilket gjorde att ingreppet blev lite större. Men nu har matte pysslat om honom ordentligt!

Ikväll blir det hockey bockey för fulla muggar, så otroligt roligt! Vårat lag heter Vortex Warriors.. Klura på den ni.




With love, T

A new fragrance from Britney Spears

Radiance



I och med att jag köpte Cosmopolitan igår fick man även med en minimal testparfym och den luktade så otroligt gott! Snart släpper Britney ett nytt album, ska bli spännande och se om det blir en flipp eller flopp. Hon har då lyckats med parfymen så det kompenserar lite om albumet är ”okej-bra”.


Jag har alltid tyckt att hennes parfymer varit för söta och alldeles för sockriga för min smak! Men denna, mums – man vill slänga på sig den och strosa runt bland människor och lukta gott. Jag tror detta kan bli en vinst att lägga på önskelistan till jul. Eller vad tror ni?



Toppnoter: Saftiga vilda bär och daggfriska blomblad. 
Hjärtnoter: Jasmin, apelsinblomma och iris. 
Basnoter: Ambra och mysk.

 

Kicks har 20% just nu på alla parfymer så 30ml kostar 320kr.


Som att klia söner såret och ångra sig sen.

Måndagen är snart över och en ny vecka har börjat.

Har varit och kört volleyboll och oj, så dåligt det kan gå men oj, så roligt det kan vara samtidigt! Tackar Sandra som tvingade mig och Erik som drog dit mig. Måste följa med fler gånger känner jag. Jag har även suttit och målat naglarna och finläst min nyinköpta Cosmopolitan. Börjar känna mig mer som mig själv nu.. Vet inte om jag har tid med det, men jag gör mig tid för jag behöver det!


Over and out, Therese

The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make.




I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.

Nu har jag slängt ner en riktigt bildbomb. Det blir så då man aldrig har tid. Det är söndag och jag tar det lugnt med lite pluggande... lite fri-tid-att-göra-vad-man-vill och sedan lite till plugg.

Mitt bröd som jag bakade blev extremt gott + nyttigt!



With love, T

Wasn't a walk in the park.


My oven had the potential for baking some really great bread






The snow fell down and I couldn't stop thinking about last year.




And then I hear this voice inside, telling me to hold on and be strong. Telling me to never let go of you.

Det är söndag, solen skiner och jag har mörka ringar under mina ögon. Tur det finns concealer, har hittat min favorit från MUS.

Ikväll blir jag bjuden på middag så jag ska springa hem och lägga en ansiktsmask och lite annat smått och gott innan jag drar mig vidare.

Har monterat LED-lysrör som också kom utan beskrivning, det tog sin tid. Det var inte lätt må jag säga, men fy vad snyggt det blev! Sitter nu två bakom tvn och lyser behagligt och en under tv-bänken. Nu fattas bara lite dekorationer, skrivbord och en bokhylla. Men som sagt, jag blir aldrig nöjd. Vill alltid ha mer och nytt, jag älskar inredning! Min dröm är att bygga, konstruera och inreda ett hus.







Här är en underbar bild på min mamma på vår resa till Spanien. Vi bodde på lite olika ställen och besökte många städer. Åh, vad jag saknar henne. Jag är verkligen mamma-kär. Så otroligt, sjukt mycket mamma-kär. Hon är min bästa vän, min mamma och som en syster. Allt-i-ett. Ett mirakel och någon man ser upp till! Jag hyser sådan respekt för henne. Är så otroligt glad över att vi har en stark kontakt, och ingen känner mig bättre än hon. Hon är en klippa som jag alltid kan lita på.
Åh, vad jag älskar dig mamma. Vi klarar allt tillsammans.



As close as the beat of my heart

Gårdagen var mycket härlig!
Jag sprang runt i min lägenhet och satt en bra stund framför spegeln för att lägga en make up som jag aldrig har tid med annars. Sedan var det dags för tjejmiddag hos Elin med flyg 2:ornas alla flickor, gott!

Vaknade upp sent efter en sen kväll, nu ska jag dra mig mot ICA och storhandla, för att fylla upp kylskåpet mitt(ska sakta men säkert flytta tillbaka till Elvis) och ikväll ska jag baka avancerat matbröd samt plugga!




Fortsatt trevlig lördag på er alla!
Love, T

S h a r i n g - i s - c a r i n g



banner-mmagasin-250-250-2



And I can't stop smiling when you look at me

Det snöade igår och snön låg kvar på morgonen, det var så otroligt mysigt och snart kommer höstens mörker inte vara lika tydligt längre för det vita täcket kommer lysa upp lite extra. Jag springer runt i en varm fleecetröja, tänder ljus och har alltid en kopp varmt i handen. Mysfaktorn har aldrig varit så extremt hög förut.


Senaste dagarna har gått till att plugga och aktivera Elvis till maxad nivå. Har bara haft flyg senaste två dagarna så imorgon återgår jag till teori, ska bli spännande för jag har prov!


Ska till att sova nu och alarmet står på 03.45, för jag ska upp och plugga.

Natti!
/T

Learning to live with an open heart

Det sägs att man alltid ska vara på sin vakt. Gäller det bara livet i allmän mening eller är kärleken inkluderad i det också?

Kan vi njuta och suga in kärleken precis som dem gör i sagorna, filmerna och kärleksromanerna? Vi kanske ska släppa efter helt och låta dörren stå på glänt. Eller bör vi ständigt vara på vakt och skydda våra känslor från att bli sårade?

- How dangerous is it to live with an open heart?


Jag är kvar i alla löften som lovats

Jag vet inte riktigt vem som vann brödtävlingen.
Mina såg ut som matbröd. Men smakade lite sockerkaka(pga vaniljsockret - don't ask).
Sandras såg inte ut som bröd. Men smakade bröd.


Nu ska jag återgå till tvättning och pluggande!
Bye-bye

What a wonderful atmosphere we have here

För att göra vår lördagskväll lite mer spännande bestämde vi oss för att tävla om vem som gör godast matbröd! Så vi stod i köket utan mått och chansade vilt bland alla ingredienser.


Första bilden har vi Sanceys bröd och den andra(i ugnen) är mina fina limpor!






Vem tror ni vinner? Mina är då snyggast... men det är självklart smaken och insidan som räknas.


Over and out, T

It's the little things that make me smile




Glömde bort att kolla brevlådan igår. Stack ner huvudet i den idag och till min förvåning så låg det något där. Vilken glädjande överraskning. Min familj skickade upp en påse nötter och lite pengar. Man kan inget annat än att älska dem!
Det blir till att plugga med Saneri hela kvällen, ska dock ta en paus för att baka lite bröd. Vi gör det bra som sambos!


Undertecknat av en lycklig Therese

Come on, let's do this

Idag har jag lite hemlängtan. Har tänt ljus och myst på med PPL-teori hela kvällen. Det blir mörkt snabbt och man känner verkligen höstens kalla vindar då man tar ett steg utanför dörren. Det är tur jag har Sandra, någon att prata-med-om-exakt-allt-och-dela-underbara-interna-skämt-med! Hon förgyller min vardag.

För en liten stund sedan kom jag tillbaka från en springtur, så nu är musklerna varma och blodet gör inget annat än att rusa runt i min lilla kropp. It's lovely! Jag börjar få rutin på träningen, cred till mig.


Oh, dear så ointressant detta blev!

C-ya, Tee

Sometimes all we do is smile

Kvällen börjar gå mot sitt slut.
Jag har skrivit.. och skrivit... och börjat om.. och tänkt till... och gjort färdigt min uppsats. Så nu är den skickad och allt jag har kvar denna vecka är slutprov i maB, ska bli spännande! Är taggad att göra bra ifrån mig.

Jag ska dra över mig mitt täcke med nostalgi och se ett avsnitt av SATC. Jag kan nog aldrig få för mycket av den serien.



Godnatt på er!

ETT STYCKE UR: SOS FRÅN MÄNSKLIGHETEN

Jag är en nördig bokmal och älskar fortfarande detta korta stycke.

"Mamma och pappa skickade henne till en psykiatriker en gång.
Hon charmade och manipulerade den stackars hjärnskrynklaren,
övertygade denne om att han borde ägna sig åt hennes föräldrar, de var nämligen sjuka båda två, tvångsmässigt övervakande och lätt psykotiska.

De nekade.
Han gav upp och lät meddela att de hade en frisk dotter.
De sa att det gladde dem. Sedan ägnade de sig åt att agera strutsar och stoppa sina huvuden i sanden när hon blev allt mer sjuk. De intalade sig att det var tonåren, hormonerna, att det snart skulle gå över.
Hon dog."


I'm all in for life, let's live!

Det är lill-lördag och jag har dragit på mig min inre klocka.

Stängde av mina tankar och tog en lång dusch följt av en mysig lunch med Elvis i knät. Kände att mina krafter kom tillbaka och nu är jag redo att laga en stor, god middag tills det att Sandie kommer hem. Hon har kämpat på och pluggat så mycket, hon kan behöva en stund med lyx och full service.

Här i Ajauret tar vi hand om varandra!

(Världens goaste Elvis)


Nu ska jag trippa hem, ha en underbar fortsättning!
Åh. Jag är så sugen på att beställa hem lite kläder.. lite produkter.. lite av varje. Skulle få en sådan härlig kick av det!

Love, T

Bygga upp något nytt, bli en nyskapare

Det känns som om jag har ändrat mig?!
Var bombsäker på att förra inlägget var slutet på min bloggning, men jag kan helt enkelt inte dra mig från det ännu. Det är lättare att uppdatera er via bloggen än att sitta och ta allt för en och en.

Skolan rullar på. Det är såklart jobbigt till och från, men vi vet ju alla att skoltiden är nyttig och bör utnyttjas till högsta grad! Man befinner sig i ett lärostadium. Och det gör man inte många gånger under sitt liv.


(sommarbild, åh vad jag saknar värmen...)


Trippel lové
Therese

RSS 2.0