Jag satt flera minuter och bara älskade. Älskade orden, älskade honom, älskade livet, älskade pappret.

Så insåg man att ens vilja inte kan påverka andras beslut. Det är bara att gå vidare och försöka acceptera världens taggar som alltid på något vis når fram till en och sticker en lite här och var.

Men, vi kan alltid finna lycka i något litet som får oss att le.



Jag säger också nu hej då och tack för alla fina och icke fina kommentarer. Och jag tackar för att ni tagit er tid med era ögon och betraktat mina ord.

Efter exakt 1200 inlägg så låter jag bloggen stå still!
Lycka till i era liv och följ era drömmar. Se till att bli lycklig och att ni trivs med er själv. Det är det bästa tipset jag någonsin kommer att kunna ge er. Ni har ett livslångt förhållande med er själv, se till att jobba på det först i alla lägen.

Med kärlek, er Therese

Jag trodde att jag kunde dra mina egna gränser.

Gårdagen var hemsk. Jag pluggade inte ett skit och låg i sängen hela eftermiddagen och kvällen och surade för mig själv. Somnade vid nio och väcktes 04 imorse så jag bestämde mig för att kliva upp och ta en dusch. Därefter fördrev jag tiden med att plugga, diska och städa. Måste säga att jag kände mig otroligt duktig. Det var bara lite tragiskt att jag var hungrig vid niotiden för jag åt frukost vid fem.

 Förmiddagen har gått till att skriva COM-prov. Det var tre delprov och jag vet att jag klarat ett, det muntliga och även det viktigaste! Nu väntar jag på att GNAV:en ska börja och sedan måste jag sluta tidigare för att bege mig på ett ytterligare besök hos läkaren.

Får se hur det går...

With love, Therese

When you and I collide

Allt känns bättre då man har varit i luften. Idag blev det lite svängar i planflykt, gick bra trots att vädret bara blev sämre och sämre. Fick landa på gräs i Gargnäs, lite roligt med nya upplevelser.

Ska snart med bussen hem från flyget för att plugga och käka med älskade Sandra!


Another rainy day - We stood the whole lonely day. We made love all afternoon until the stars went blue.

Jag sitter nu hos Sandra och ska sova här. Man är så pepp och glad på livet nu att man bara vill.. gotta sig lite till. Vilket jag även ska göra... i plugg, kaffe och Sandras sällskap.

Jag hoppas ni har det bra!

So, should we get more coffee or should we get two guns and kill ourselves?

Gårdagen gick till att försöka få tag på läkaren och plugga med Sandie. Vi tog oss igenom näästan hela Air Law-boken på lite mer än 4 h, det tog tid men jag var riktigt stolt över oss då vi faktiskt lärde oss otroligt mycket + att vi hade roligt!
Jag är lite nervös för hon skrev prov idag på den boken och imorgon har hon COM så ikväll ska vi plugga som två små as igen. Tummen upp för oss!




Nu ska jag dra mig iväg igen..

Du såg mig, men sa ingenting

En hel förmiddag med matte och nu fysik. Ikväll har jag även 3 h extra matte.. så roligt med kvällslektioner!




Blir nog ingen springrunda idag, men har kört 3 dar i rad nu så man kan väl ta en dags vila. Nu ska jag försöka förstå mig på optikens mystiska sida. Fy, jag är redan less på Sandbacka - vill till flyget.


With love,
Therese


When you smile I smile

Nu sitter jag på Sandis och inväntar engelska. Har hur mycket som helst att göra, tur att jag slutar "tidigt" idag - 16.00.


Mitt internet är också avstängt så jag har ingen aning om hur jag ska fixa det och när det blir! Man får lite smått panik ibland, men det är också positivt för då lägger jag ner mer tid på att plugga + röra på mig. Har tagit två låånga rundor denna helg och det var otroligt skönt. Gårdagens runda var jag tvungen att avsluta för jag hade inte tid, men det kändes som om jag kunde springa en timme till. Måste få rutin på det här så jag inte drunknar i skolarbete!


Nu ska jag traggla matte..
Tjingeling

Well, I'm not sorry

Min fredag blir lugn och tidig kväll.
Taxi imorgon 06.45 till flyget...

Jag kommer vara så gott som död. Också har dom AFIS och inte TWR. Nervöst..

Nu ska jag gå till köket till dom kära A:arna,
ha en fartfylld fredag åt mig!

I wanna give this one last try, there's more than one safe way to die.

Nu vill jag slå av varenda muskel jag har i kroppen och falla tyngdlös ner i min säng. Jag har knappt fått någon sömn senaste dagarna vilket tär på mig nu när jag måste vara 100% fokuserad ute på flyget.

Jag har två "läxor" tills imorgon, men jag ska strunta i det och gå efter det jag kan.

Skrev mitt första flygprov idag, om Cessnan(se tidigare inlägg). Hamnade på 97% så ett solklart godkänt, nu har jag all rätt att slappna av tills nästa prov som kommer nästa flygvecka.

Sov gott, Therese

Pilot's operating handbook Cessna 172 r

Det blåser som jag vet inte vad. Mitt golv vibrerar och jag ska snart gå till Sandbacka.
Om cirkus 40 minuter ska jag skriva mitt första flygprov. Är taggad till tusen!


Det är om Cessnan och G-gräns ligger på 90%. Smått nervöst!



- Håll tummarna!
Love, T

RSS 2.0