Politiska ideologier...


Visst är det intressant att höra om allt mitt skolarbete? Ja, det tycker jag med(smell the sarcasm). Men det är faktiskt... allt jag har i huvudet och på schemat just nu.

Förutom en solpaus förut och om en stund ska jag träffa Anna för att se Emlan spela match. Then back to "work"!

Sista veckan... Kämpa på!!

Konsthistoria done - nu ska jag ut i solen med Emlan

Äntligen färdig med estetisk verksamhet(!!). En enda uppgift på hela kursen... inte det lättaste. Men, jag vet inte om det räcker till ett bättre betyg än godkänt. Det återstår att se. Jag slipper då en till kvällskurs till hösten, skönt!

Jag har avslutat mycket idag.. Sveriges styrande och juridiken inom samhälle, novell på engelskan och konsthistorian på esv!


Nu ska jag belöna mig med en timmes vila i solen innan jag kör igång Ideologier igen.

Lovely...


Beautiful - moments - are - captured


Some-shopping-at-sisters

Tre enkla baströjor with great quality samt en bag fick jag hem. Otroligt nöjd.


En miss blev imorse då jag försov mig... sen gick mina jeans sönder. Så det blev till att slänga på sig mjukisar och hoppa på bussen ändå!
Tidig på skolan som ni ser.. idag blir det bara en massa plugg.

Have a great start(förhoppningsvis bättre än mig)!

Love

Therese

Morsdag - för oss som låtsas eller är det biologiskt?

Hemma från en shoppingtur och middag ute med mamma! Jag måste ha missat det här med morsdag totalt. Men som sagt, min familj(på två pers.) har ombytta roller.
Här i hushållet är det jag som har mammarollen och min mamma är faktiskt ett litet barn ibland. Så jag kanske skulle ha cred idag ändå.


Jaja.. jag tackar mamma för kläderna som handlades idag(bild kommer)! Längesen man slapp betala själv, har glömt bort hur skönt det är.. hehe -.-


Nu har jag kokat kaffe och ska plugga.
Love

Therese

Ett vitt enkelt kuvert

"Jag städade igår på kvällen. Gick igenom en massa papper.. och där låg det. Kuvertet. Med de vackraste ord jag någonsin har läst. Jag har aldrig blivit så rörd, av bara några ord. Och för att sätta en stjärna i kanten, någon har aldrig skrivit något sådant till mig.

Efter att ha tänkt för mycket... varit ledsen alldeles för mycket bestämde jag mig för att öppna det. Läsa. Ta in orden. Jag satt flera minuter och bara älskade. Älskade orden, älskade honom, älskade livet, älskade pappret.


Och jag vet, finner jag styrka någonstans så är det i dom skrivna orden. Från honom."


Och ja, jag älskar dig.

Cheese, crackers and studio 54


As you can see - It's saturday night fever!


Var och solade förut och tog en promenad hem. Var på så bra humör så jag tog tag i mitt rum och städade, bäddade rent och vädrade. Nu är det mysigt och rent.

I väntan på att Linus(full och gla') ska komma hit så ska jag dra mig tillbaka ett bra antal år. Har laddat med ost och kex... och självklart Loka!


Sleep tight

Therese

Saturday-night-fever

Filmen var otroligt bra, jag menar.. vad annars kan man säga? Det är Sex And The City, det finns inte i dess natur att det är dåligt.



Innan jag åkte hem köpte jag med mig middag(soppa, haha) och en Tom & Jerry-påse. Det var minst 7-8 år sedan jag åt en sådan. Ville ha något, men inge mycket. Också är man lat och inte orkar ta lösvikt..

Hua.. jag vaknade sjuk imorse. Det var nog bara någon kick som fick mig att tro att jag var helt frisk. Tragiskt.. nu hoppas man på något magiskt!


Nu blir det soppa och Proviva.

Love

Therese

Beautiful-moments-in-life

Shoppade med mig två tröjor innan jag satt mig på bussen hem. Diskade, dammsög och dammtorkade. Jag är verkligen frisk och det är ljuvligt(tycker mamma med).

Musiken på högsta volym, står i mjukisar och förbereder dagens middag. Kan ni gissa vad det blir(en typisk fredagsmåltid, lätt att göra och god)...?





Ha en fabulous fredag!

Love

Therese

Longing - for - something - good - great

Sitter i det vita rummet här på skolan. Drog med mig Linus förut och bjöd på frukost på Subway, riktigt gott.




Företagsekonomi och juridik. Peppar med en jäkla massa sommarmusik och känner att jag bara längtar tills att få grilla mig i solen med mina bästa vänner och min älskade pojkvän! Längtar tills jag flyttar och får inreda lägenheten.


Jag längtar tills ikväll, Sex And The City 2. Fina vänner i biosalongen en enkel fredagskväll. Kan man begära något mer?
Jag är äntligen på benen, äntligen frisk.


Love

Therese

Låt dom vara och låt dom andas.

Jag kan inte hjälpa att undras, när gick vi över till att dagligen kritisera människor istället för att bry oss om sådant som verkligen är värt att bry sig om?

Har det alltid varit så här eller har jag öppnat mina ögon allt mer för varje dag som går?


Jag ser ner på dessa dömande människor. Kan dock inte säga att jag inte varit där, i träsket och hackat på någon, för det har jag. Men jag tänker på vad jag säger numera. Det som är onödigt och kan såra, det som inte angår mig - det angår inte mig. Då kan jag lika gärna hålla käften och tänka på de saker som angår mig. Det som gör mig lycklig och det som gör mig olycklig.


Att hjälpa en människa till att bli omplacerad i samhället. Vem är värd det? Oavsett bakgrund. Gör inte denna person dig något nu, låt henne/honom vara. Spelar du den mogna eller leker du med elden?


Man behöver inte visa glädje, men man behöver fan inte heller plåga.

Vi alla älskar fredagsbonusar

Godmorgon, I'm back!

Jag vet inte riktigt hur man alltid lyckas få ut sin egen mailadress på dessa otroligt jobbiga listor. Från att ha varit sjuk och inte kunna läst sin mail - sitter nu på skolan och drar därför igenom listan...


"Tandtråd till Therese" - Nej, tack. *Delete*
"Jordgubbstårta?" - Nej, tack. *Delete*
"Fertilitetspaket?" - Nej, tack. *Delete*
"Ang. dina extra kilon.." - Ok.. what about them? :$ *Delete*
"Lever du?" - Ja, jag tror det. *Delete*

Nu ska vi inte glömma alla:
"Vinn..." *Delete*
"GRATTIS du har..." *Delete*


Ni känner nog igen er ganska väl.

Glädje är att steka kyckling

Det sämsta med att mamma ofta reser till Stockholm är att ibland tajmar hon in på mina förkylningar. Och nu när jag har haft mördartypen i några dagar så har jag inte haft någon service alls.
Det resulterar självklart i att jag äter eller dricker ingenting, ligger i sängen och orkar knappt ta mig upp för att gå på pinkavinkakontoret.
Igår beställde jag mat som Anna hämtade åt mig.

Men idag, vaknade nyss, och tro det eller ej - jag står och steker kyckling. Överlycklig. Men jag ska nog gå och lägga mig i sängen snart, känner att febern börjar ta ton.


Love

Therese

"Welcome to Shawshank"


Right now, ↑

Sedan blir den ytterliga några timmars sömn, förstår inte mitt sömnbegär nu när jag är sjuk. Varför? Jag har inte tid att sova, alldeles för mycket skolarbete.

Curse-and-cry-or-laugh-and-forgive

Jag vaknade för 20 minuter sen.
Jag har under de senaste två dygnen sovit, sovit och sovit. Och det tar extrema krafter att gå upp och göra i ordning mat. Men nu sitter jag i köket med keso och ProViva.

Har fått bilder på lägenheten av pappa, ser helt okej ut. Ska bli spännande att se den sen, för den renoveras helt nu. Och idag ska jag bestämma mig, det blir nog ett "JAAAAA, vi tar den!"


Nu ska jag ha fokus på att äta..
ni vet att jag lever så nu ska jag sova igen.

Love

Therese

Photoshop-förgyller-min-kväll


Nu har jag vaknat till. Ska ta en kort promenad, ta mig lite syre och sedan bege mig hem igen. Dra mig under täcket(där jag legat hela dagen) och se SATC, längta lite till. Förhoppningsvis kommer Linus. ♥


Önskar er... en fortsatt icke-sjuk-tisdag.


Sex And The City - 2

En ren komedi i min smak(förhoppningsvis) av Michael Patrick King.

Hur kan man inte längta?

Och som jag har väntat.. i månader... och nu är det bara 3 dagar.

Mördarförkylning

Jag känner mig nästan döende, nästan.

Har sovit hela natten, klev upp i drömmar om att allt skulle vara okej och att pluggandet skulle sättas igång. Men jag drog mig till sängen en timme efter det. 4 timmar efter och jag sitter här.

Har ingen ork att äta. Knappt prata. Vad är det för virus Linus dragit på mig?

Anna Victoria Olofsson

Alltid fullt schema.. hit och dit.
Skolarbeten ligger på hög.

Men idag: Idag är det min underbara, vackra, bästa, härligaste, snällaste, käraste väns födelsedag. Så idag blir det bara ett stort grattis till henne!
För den glädjen hon ger och den varma kärleken jag har hos henne.


Så grattis Anna, min vän, på din födelsedag!



Kärlek till dig

Some-tea-and-a-cookie

Linus har smittat mig med förkylning. Så nu sitter jag och har ont i hela kroppen och är snuvig som bara den. Förkylningen är värt det, har nästan "saknat" känslan. Senast jag var förkyld/sjuk var... eh.. tidigt på hösten.

Kaka är kanske inte det bästa att äta, men te är då skönt för halsen!

Skickade med pappa två kartonger som det stod "kök" på. De ska upp till Arvidsjaur, kan inte förstå att det börjar smått nu. Har även hittat en supermysig lägenhet! Lovar att visa planlösningen och berätta lite om den.


Nu ska jag till Birsta och handla lite mer till flytten, sedan blir det jobb i Njurunda.


Söndag, ja juste.

Linus och 70-tals musik

Nu har jag dragit fram min dator på hans skrivbord. Lyssnar på Thin Lizzy from the '70s, LP. Har gjort några försök till att plugga men jag känner bara matsug. Jag är som jag är. En levande kompost, hihi.




Nog drogs Imperiet igång också.

Ikväll blir det grillat här hos Linus sedan kanske lite TBBT.



Lördag... Nu mår man.

Watercolor-drop-down

En drop down med veckans mobilbilder i vattenfärger.








Första bilden är från idag, och påsen innehåller slingfärg! Så nu ska jag ta mitt ass och förflytta mig ner till Hanna, där vi ska "do" håret på varandra.

Ha en fin kväll!

Love

Therese

Vi-jublar-i-takt-med-tonerna

Uppdatering:

Min sammanfattning om juridiken passerade just nu
2500 ord. 6 sidor.

Och jag har bara gjort hälften. Men jag snittar omkring 2 sidor per dag. Måste bli färdig till början av nästa vecka. Det är nog inte omöjligt.


15.45 är det provskrivning. Andra gången för denna dag. Sen får man trippa hem(!).

Allt-detta-snack-om-juridik

Dagen har redan sprungit iväg.
Tog en snabb sväng ner på stan för att köpa slingfärg, måste göra något åt mitt hår. Ser otroligt livlöst ut, "som mig då". Men lite piggare kan man sträva efter!

Sittandes på skolan och ska ta tag i juridiken. Lagboken är otroligt svår att tolka. Förhoppningsvis är jag hemma till... 18. Gah. Det är fredag.


Innan jag sätter igång ska jag dra igenom.. min mail!



Ha en underbar fredag!

BigLove

Therese

Lately-I've-lost-my-tongue

Jag är utmattad efter dagens alla äventyr, då det gäller fysiska världen och inuti min psykiska värld.


Hitta styrka inom sig. Det är det allt handlar om. Det var en vis man som en gång sa "vi är inte överlevare, vi är krigare", och det stämmer så otroligt bra.


Sweet dreams,

Therese

Don't-you-dare-stop-now,-when-you've-come-so-far

Phuu...

Nu har jag sprungit så intensivt att kroppen säger stopp för idag. Blev ca 4 km non stop, en paus för att pussa på Linus(ja, svettig och med andnöd), 1 km powerwalk och ca 3 km intervaller.

En härlig snabbdusch och nu ska jag tragiskt ta tag i juridiken, igen. Här är det tempo!!


Någon timme till ska man nog ta sig igenom innan huvudet ligger på tangenterna.
Bokstavligt talat. We'll see about that.

Studier-@-Barista


Internet på Barista + några "kaffedrinkar" och en foccia. Det är då dyrt att plugga nu för tiden.. Men man får otroligt mycket gjort.

Snart är det dags att röra sig tillbaka till skolan, ska nämligen skriva prov denna eftermiddag också. Kommer inte vara färdig förrän sent efter 17. Ibland suger skollivet hårt, men som sagt - något man måste gå igenom.


-Kämpa på!!

19e maj, Onsdag - morning

Morgonen har var relativt lugn, ett pass matte och en kaffe från press.
Hade svårt att sova inatt med, drömde att mamma var kriminell och hade styckat en ung man. Och mitt i allt skulle jag hjälpa henne att fly, samtidigt som en biffkille skulle skydda mig från henne.

Hon var inte kriminell med vilje. Hon hade "bara" ett tryck på hjärnan(av all stress) som utlöste allt. (Hjälp, tänker jag nu...)

Trippel lové

Therese

Ice-cream-and-law

Äter en favorit när det gäller glass, ICAs Trippel Chokladrippel. Direkt ur paketet(!) tillsammans med lite juridikplugg, kan det bli bättre?


Tog en promenad med Linus förut, och jag saknar honom ännu mer nu. Det är så att vi båda(mest han) har så otroligt mycket plugg att vi faktiskt inte kan ses. Tråkigt säger jag. Och han med.


Imorgon väntas ytterligare en lång dag. Och ingen Linus.
Nu ska jag gräva mig ner i lite mer plugg, cirkus en timme till sedan blir det en kort natts sömn. Sov gott,

Love

Therese

Tisdag, 18e maj - education

.
Sitter och sliter med nya uppgifter på Samhälle. Har en schemalagd lektion som börjar NU och jag har ingen lunch i magen. Förmodligen blir det provskrivning senare till 17 om jag har räknat rätt. Lång dag!

Nu lockar sängen, en film och en Linus.



"I'd love to say "Life's not only about education", but I can't. 'Cause in my case, it is."


Love

Therese

Måndag, 17e maj - i efterhand

Glad som en lärka efter att ha tagit ett långt pass kondition sedan ett lång pass styrka. Skönt... Det finns en tanke bakom min suddiga bild, det var otroligt varmt... och svettigt.



Jag har alltid sett mig omkring då jag tidigare vandrat runt på IKEA. Man ser unga människor med fulla vagnar och hur dom plockar på sig allt mer. Det skiner igenom att de ska flytta hemifrån. Så kom jag på mig själv att nu är det jag som svänger runt med en halvfull vagn och plockar på mig saker.

Jag gick inte ens dit med en inköpslista. Hade bara planerat för att handla för cirkus 600-700 kr, men det blev ju bra mycket mer.

IKEA må vara den bästa affären då man ska flytta hemifrån. Men ack, så mycket som behövs - och ack, så fattig man blir.


what-if-you-could-wish-me-away

Helgen har varit upp och ner, som hela veckans berg-och-dalbana.

Har lite luckor från gårdagen. Denna morgon mådde man som man förtjänade, men vad gör det? Då man vaknar upp med en Linus = F U L L  S E R V I C E!

Så senaste timmen har jag klickat hem en tio stycken sminkprodukter som förhoppningsvis kommer till veckan. Imorgon ska jag även ut till IKEA för att köpa in lite saker inför flytten. Lär bli jag som betalar, fy vad mina sparpengar ryker hela tiden.



Liggandes i sängen, för ett försök att blogga.
Nu ska jag dra mig under täcket, sov så gott!


Love

Therese

Love, the hardest way

L.L.N

He's a powerful drug, making me dizzy for every kiss I get. But I always find myself longing for more. That's why I get so high when he's with me, but crash when he's away.


Här-är-ett-utdrag-från-kvällens-art-history

Jag skulle vilja leva inom den forntida popkonsten.
Måla mig själv verklig. Bygga upp något nytt, bli en nyskapare.
Nu ska jag ta mitt pick och pack, dra mig till L för en långfilm och sömn!

Love

Therese

Korta utdrag från kvällens dokument jag flitigt skrivit på i 3 timmar:

En avbildning av dagens samhälle i en kritisk syn. Här kan man trycka in depression, något vulgärt, tomhet, hat, våld, politik m.m.

Den uppenbara ledigheten i en kombination med ett grundligt ifrågasättande av nutida domar. Det är just detta som retar betraktaren, och leder till frågor.

När det gäller konsten och kunna förstå den rätt måste man lära sig att värdera tanken och idén bakom själva verket. Man måste kunna skilja på vad som är värt att slåss för, argumentera för, kanske till och med att dö för, och vad som bara är värt en lätt axelryckning. Det ligger inte så mycket i konsten, det är mer tanken bakom. Det kan vara en kartong eller en oljemålning – vad finner du i grunden, det är det som är det viktiga med popkonsten.


Art-history

-
-

Fredag, 11.30 - breakfast-in-bed

Jag undrar hur många frön från olika mackor som ligger i mitt tangentbord...?

Förmodligen många. Idag tillkom några.


Cause I don't really care who you are


Nu ska jag lyssna på, The sun also rises. Från 1926. Ljudbok.

Natti.


12e maj, onsdag - shine

Godmorgon solstrålar...
Om ni nu är sådana.


Tack och lov för detta:

Nationella i matte gick plättlätt

Internationella relationer i samhälle är färdigt

Jag slutar nu(10.30)

Free from school, thurs-fri

Ska luncha på Birsta med kusin och moster



Ingen-skrattar-längre, för-det-gör-så-ont

Godmorgon... och hej då.


"Jag ligger med hans arm om mig och tänker på andra som kan ta bort det värsta. Det är inte många veckor sedan vi var lyckliga. När jag blundar och fyller huvudet med hans lukt går det lite bättre. Det bästa i världen som ett eget litet fängelse. Kommer han att vara kvar om jag går ut en liten stund?"

En söndagskväll med grillning

Nyss dragit i mig en middag hemma hos L, hans bror Emil samt flickvännen Maria var också här. Jag är nästan(bara nästan) som lyckligast då jag äter. Det var då en bra avslutning på denna vecka.

Jag och L ska dra oss hem till mig snart, har blivit lovad popcorn. Trots min onda mage tänker jag slänga i mig några.


Imorgon ska jag in tidigt till stan för hemligt uppdrag, blir borta hela dagen.. och kommer nog bara lägga mig och sova när jag väl kommer hem. Så ni får "tyvärr" leva utan mig i en hel dag.

Sweet dreams,

Therese

Fötterna på jorden, men blickar gärna upp i skyarna

Jag får lite nostalgi när jag kollar igenom en minimal del av facebooks alla bilder.
På mig.

Vi tar ett exempel:
Här står jag i 9an och vet inte vad som kommer vänta mig i livet. Men jag har en dröm, att flyga - bli pilot. Flyga kommersiellt, långdistans.
Och nu sitter jag i mitt rum, antecknar varje liten pryl jag kan behöva då jag flyttar. Förstår jag själv att jag är så sjukt nära min dröm nu? Att jag kommer nå dit, bara jag anstränger mig? Förstår jag verkligen det?

Jag tror faktiskt inte det... men åh, vad jag längtar!


You take what you get

Milk chocolate with almonds and honey(400g!!!)
och
Tutti Frutti chewing gum

Detta kom mamma hem med till mig.. från kryssningen. Samt hur många spritflaskor som helst. Men dom var inte till mig, kanske lika bra det.

Jag hade hoppats på att hon skulle komma med någon trevlig produkt, lotion eller mascara kanske. Men det blev godis... L påpekade att det inte borde göra så mycket, då jag aldrig tackar nej till mat/snacks. Lite sanning i det där faktiskt. :)


Thank you mum ♥

Som lördagar ska vara



En underbar dag på stan med L.
Vi åkte in tidigt(09.00) och har njutit hela dagen.. frukost på Subway och solande. Har till och med fått färg i ansiktet då jag inte hade tid att sminka mig imorse. Kanske lika bra.


Nu sitter jag "äntligen" hemma i lugn och ro, ska försöka dra ihop några planer inför kvällen som spenderas med Anna. ♥


En samling mobilbilder

Kvaliten är inte den bästa, men vackert ändå!


Anna var "party" hos Elis, sen tog hon tag
i kniven.. för att skära lime.


En av alla dagar på Barista, det är där mina pengar
försvinner. Kanske för att jag sitter i några timmar
och beställer nytt på nytt...


Också fyllde man år, tårta med fem glittriga ljus. För fem trevliga år.


Så blev vädret fint, take away och bok.


Igår i källaren, hittade några söta skor.


Ett par till..

SLUT!

A-freak-knows-why

Ikväll fick jag ihop hela två flyttkartonger, TVÅ!
På bara någon timme svepte jag en kopp kaffe och rotade igenom allt i källaren på jakt efter saker jag kan ha användning för när jag flyttar.

Bra fynd:
Ny kaffebryggare
Elvisp
Nytt strykjärn
Matlådor
Flätad korg(supermegafin)
Nytt set med stekspade, slevar m.m.
Tzatzikiskål (döpte den till det)
Brödförvaring
Osv... osv...




Nu sitter jag nyduschad i sängen, har packat och ska cykla till L.
Mörkt och kyligt. Brr..


En-sommar-pastell




It's friday, 7 may - välkommen hem

Skriver prov hela morgonen, två delar. Min tredje kaffe för dagen(09.30) och sedan andra delen. Jag ångrar att jag inte satt uppe och pluggade halva natten, jag valde sömn. Vi är bara... 4 elever här. Vad märkligt, alla är sjuk.


Today: mamma kommer hem från kryssning. Tänkte överraska med något gott..!
Yesterday: min älskade Anna kom hem från Rom,

så äntligen
- välkommen hem mina närmsta!



Sommarkänslor.. Nu saknas årets första jordgubbar samt en söt drink!


Oberoende är också ett beroende


Ibland går jag och funderar på valen jag gjort i livet.
Alla påpekar att "man ska vara fri från andras åsikter",
men är det verkligen så i verkligheten? För skulle jag inte ha de
människor jag har i min närhet att bolla med, så skulle jag ha
en sämre bild på mig själv och inte veta vem jag verkligen är.
Men är det alltid bra för våran hälsa, att lyssna på andra? Och
kanske sluta leta efter vad man själv vill.

Jag har en egen vetenskaplig lärobyggnad om att "oberoende
är också ett slags beroende".

Men när vet man egentligen då man ska ta till vad? När borde
jag lyssna på andra och när borde jag lyssna på mig själv?
Jag såg en flicka i parken idag, hon trotsade och ville göra allt själv.
Det slutade med att hon hade glass i hela ansiktet och till slut
låg glassen halväten i gruset och flickan stod i sina egna tårar.
Är vi födda med förmågan att ibland trotsa och göra som vi vill?
Det har nog gått i arv, förmågan av att lära sig av sina erfarenheter.
Mamman suckade och sa "när du blir äldre kommer du att lyssna på
vad jag säger, för då förstår du".

Jag kanske trotsade och gjorde mitt val i en beroende fas. En kombination
av att lyssna men bara med halva örat.
Jag har nu större erfarenheter då det gäller val. För jag har lärt mig
mycket senaste året. För mitt gymnasieval är rätt åt helvete.
Jag har allt för många drömmar och hamnar lätt fel.
Och det tog mig lång tid att inse det.

Det är en konst att lära känna Oberoende och Frihet. Då vi ska ta
de till användning och då de ska läggas på hyllan.

Livet är till för att lära. Så nästa gång du gjort ett val,
räkna med att du lär dig något av det. Bra gentemot dåligt.

/Therese

Torsdag, 6e maj - It's all magic

Vaknade upp och huset var alldeles tyst, men ensam.. det var jag inte. Bredvid mig vaknade han sakta, jag andas in varje sekund då jag ser hans ögon öppnas och jag sträcker mig över för att lägga mina armar runt om honom. Min pojkvän.

Det var lycka att vakna idag. Pure happiness.


Allt bara flög med vinden denna morgon, det var enkelt, gick snabbt och var perfekt. Drog på mig en hatt och så startades dagen. Nu är det skolarbete som gäller.


Mitt Potgloss i färgen Way pryder mina läppar.


Må endast det bästa hända er idag,

Love

Therese


Power-nap? Well,-I-don't-know

- "God morgon!"

Verkligen inte meningen att jag skulle somna, men jag drog en "kort" nap på över tre timmar. Nu känns min dag mer förstörd, skulle handla... så jag kunde äta. Men det har jag inte gjort, så.. ja... mat? Får försöka slänga ihop något.

Ligger efter i schemat, blir nog till att lägga över några saker på morgondagen.


Som tur var så sov jag gott.


Love

Therese

Onsdag, 5e maj - I'm here despite being busy as hell

Är småseg i huvudet och det är verkligen inte rätt dag att vara det.

Köpte ett sött, litet anteckningsblock för någon dag sedan som jag invigde igår.
Innan jag somnade skrev jag upp allt jag hade på tankarna och allt jag skulle göra idag. Det resulterade i att jag sov djupt men vaknade stressad.



Har fullt schema idag, och eftersom mamma min är bortrest så har jag samlat på mig ett berg av disk och kylskåpet står tomt. Jag som alltid brukar vara ordentlig, har nu struntat i det mesta senaste tiden. Det ska bli ändring på det(!!).


Njut av ledigheten... om ni har någon.

Love

Therese

När-du-bara-vet



Innan du bygger en tillit måste du ha tillit till dig själv.





You-see,-I'm-doing-alright

Nu ska jag lägga mig i sängen för att se tv.. kommer förmodligen slockna ganska snabbt. Ska avnjuta en kopp te först, och ringa L.

Dagens äventyr slutade bra, nu väntas fler..

Love

Therese

Gårdagens shopping

Gårdagen gick till att ligga hemma och sova, för att sedan ta en shoppingtripp till Birsta med Emelie. Blev middag och några inköp... otroligt nöjd!
Inhandlat från Kicks,


Oljefritt Stay-matte puder i färgen 101 invisible matte, Clinique


BUS för ansiktet, eftersom det är en lotion och inte en gel är den lättare
att använda. Som ni ser, också från Clinique


To go, Clinique Bonus med en massa produkter i miniatyr.



You're-an-angel

"Well, dream on",
tänkte jag då jag vaknade. Kom på att det var.. min födelsedag. Har alltid tyckt det varit överskattat och aldrig riktigt gillat det. Men min dag.. slutade bättre än okej.


Från Anna, kaffe med smörkolasmak, grönt te, kakor och en kolagodis!
+ tårtan och pizzan, tack hjärtat!


Årliga blommor från pappas familj + lite pengar


Från min älskade ängel, L. Världens finaste "rim" och ett armband


Från min käraste, Emelie. Såg ut som att jag fyllde 7.. och inte 17.


Av med pappret på Emelies present och då fick jag syn på detta.
Alltid lika kluriga paket. Förra året var jag tvungen att ha en GPS för att hitta dem.


Stack in fingret och fick känna på detta.. (internt skämt, riktigt roligt)


Fann även detta kuvert i paketet, presentkort!


Hanna, alltid med bra presenter... hon är smart som tänker på att jag flyttar snart!
Fick även vitsippor som jag alltid får, och ett riktigt gulligt kort.

Sedan även pengar från farmor, men det var ett tag sedan.. som bidrag till tvn jag köpte.


Tack till alla som verkligen försökte få mig att uppskatta dagen, ni lyckades.

Kärlek till er. Kärlek till er.


Therese

Jag-har-svårt-att-förstå

Varför slösar ni tid och plats på några få ord som jag fullständigt skiter i?


Mina närmsta betyder och deras ord gör mig glad.
Men att höra "grattis" från någon/några som knappt
yttrat ett ord till mig senaste tiden.
What's the point? Knappast så jag grinar över det.
Var bara tyst. För jag vill inte höra något mer.


Nu ska jag laga middag till dom som kommer över ikväll. Får besök av kära bror, L, Hanna och Emelie.

Firandet med Anna blev igår, fick pizza och tårta + superfina och perfekta presenter!
Nu ska jag försöka uppskatta den här dagen.


Kärlek till er,

Therese ♥

2a maj, make-a-wish