Vad är det som händer?

Alltså vad vill livet mig? Jag råkade nyss tända eld på min nagel, ja ni såg rätt där. Min nagel. Nagel. Kunde inte hålla maten i stekpannan heller. Det känns som om jag vill gå och lägga mig, för min egen säkerhet -.-


Säg mig, hur ska denna dag sluta? haha


19.10 - Jag säger godnatt nu ♥

Otur, otur och åter igen otur

Tingeling tjingeling!

Åh, äntligen kan man sätta sig ner för att slappna av. Har varit full fart i 120 på mig sen i lördags, som vanligt. Vi förlorade båda matcherna, jag försov mig(oväntat) och idag råkade jag klippa av mina hörlurar.

Jag förstår inte hur jag står ut med mig själv och min obefantliga otur, det är helt otroligt.

Just därför ska jag krypa ner och mysa till en film. Lite tid för mig själv, och mamma har lämnat boet för att jobba i sthlm. Ovanligt. Och det är ovanligt att allt är så otroligt ovanligt, eller är jag ensam om att tycka det?





Godnatt

Det är dags för mig att sova, har slängt ihop lite packning inför morgondagen. Jag ska ta en heldag i Örnsköldsvik imorgon. Vi åker vid halv 9 och kommer komma hem vid.. 21, 22 någon gång? Har ingen aning faktiskt.

Kanske ska komma till huvudpunkten, jag ska spela match. g å n g e r t v å.



Bion var riktigt bra! Älskar att sitta nerhukad i en stol bland massor av folk och slukas av filmen. Det var så otroligt mycket folk där, så lite trångt och jobbigt till en början måste jag erkänna. Men det var värt det.

Sov gott och dröm sött

Lördagkväll - sushi & bio




Middagen blev toppen och smakade gudomligt - ord kan inte beskriva! Och jag sitter nu med mitt glas fyllt med något bubbligt och spraklande - det blir till att fixa sig lite snabbt inför att sitta i en biosalong ikväll. Det var längesen sist, ska bli kul! Men jag måste åka redan nu, ska hinna med lite andra saker före.

Jag fick bestämma film dessutom. Snällt.

Vad tror ni det blir? Dum fråga, new moon såklart..


I ♥ nails

Hello!
Dagen har gått till att fixa naglarna, det blev en masterkur eftersom dom mår lite dåligt nu...


Testade Pink Bubblegum runt ögonen, otroligt sött! Synd att det inte syns så bra.


Vanlig fransk, dock har jag rosa glitter på toppen men det syns inte -.- Jag får skylla över allt på min dåliga kamera! haha

Alla lack är från Nivea + ILU


Nu ska jag till att laga sushi♥, bye!


Lördagmorgon


Kanske borde säga god eftermiddag.
Dags för mig att kliva upp nu, skönt att sova ut rejält! En god frukost/lunch, brunch på det här skulle inte skada, sen återstår det att se vad dagen har att erbjuda.

Jag är på otroligt bra humör, CU ♥
 

Fredags-shopping


Jackan jag köpte i förrgår, från Vero Moda, sista som fanns kvar :)


->

Sköna skor tills snön♥ kommer, mörkbruna Uggs från
DNA, cirkus 700:-

Fick ett "working late tonight, eat without me"-samtal av mamma. Så nu ska jag dra mig mot köket och laga en mysig fredagsmiddag till... mig själv och ingen annan. Efter det ska jag träffa Isabelle(+ någon till kanske), mötte även upp henne på stan efter att jag slutat, love to her - vilken underbar människa säger jag bara!

Hoppas ni får en bra kväll,

Änglabarn


Ken ring - Änglabarn

En låt
Ett stort hjärta

Ett projekt, i Kenya

Jag ryser.
Jag beundrar honom.
Wonderman.


I höstmörkrets kalla dagar



Jag ångrade mig, fryser som en naken hund och sitter och har ont i halva kroppen. Så det blir till att kura ner sig i sängen och slå på en film. Mer eller mindre "Waitress", har aldrig sett den så jag hoppas på att jag kan hålla ögonen öppna!

Have a great evening, kyss

Eftermiddag

 Jag sitter och fryser, jag skulle gissa på att febern kommer och hälsar på snart. Men jag har inte tid med sådant, inte direkt nu. Det är alldeles för mycket på gång!

Ikväll ska jag ta fram ett stort vitt ark och fram med alla färger jag äger. Sedan ska jag stänga in mig i min egen konst och bara måla, måla tills jag blir nöjd. Jag ser framemot det, verkligen!





Be calm my life, my all

Jag kanske borde plugga? Jag borde tvinga mig själv till det.

Men jag kan inte hindra mig själv längre. Jag sitter och försöker förstå mig på en värld full med besvikelser. Vänskap för mig är något jag alltid värderat som mest. För det var vänskapen jag vände mig till då allt annat inte verkade fungera fullt ut. Det var vänskap som fanns där hela tiden. Något jag aldrig tvivlat på en sekund. Och nu sitter jag ändå med tårfyllda ögon och ett hjärta som gör ont.

Men jag trodde nog aldrig att de någonsin skulle våga hugga, aldrig någonsin trodde jag att jag skulle sitta här och fundera på vad som är nästa steg.

Jag kanske fastnade i en trygghet hos någon annan och glömde bort att bevara min trygghet i mig själv. För jag har haft ett förhållande till mig själv i 16 år och har bra många år kvar. Jag kanske borde fokusera på att gå tillbaka till att vara min bästa vän. För under denna tid kommer de andra och de går, men den enda levande, älskande människa som alltid kommer stå kvar - det är jag. Jag kommer alltid finnas där.



Felbedöm aldrig det mest trofasta hjärtat.




Jag trodde knappt mina ögon

Hi there!

 Det är mörkt och jag svänger in på min gata, men så hoppar hjärtat till och mina ögon tåras. Jag trodde jag såg något som "egentligen inte fanns". För innan jag kollar upp så visste jag med säkerhet att gatan var tom på människor. Men så ser jag en mörk kort människa en 20 meter framför mig som hukar sig och går med luva. Helt svart.

Men sen kom jag på mig själv att det var min egen skugga jag såg. Jag hade helt enkelt lurat mig själv. Vilken synvilla och vad dum jag kände mig.

Om jag ändå hade fått det på bild, då hade ni nog förstått mig nu haha.


Nu har jag ännu en kväll ensam hemma med en massa plugg och mys.


En del av min shoppingtur igår

 Det finns en hel del kluriga och negativa saker som ligger i mina gener, de jag ärvt av mina så kallade föräldrar(Jag tror fortfarande på en teori om adoption).

Jag gick förbi The Body Shop och svängde spontant in, gick runt och kollade och fastnade vid ett body butter. Bestämde mig för att köpa den. När jag väl står i kassan för att betala föreslår hon ett "medlemskap", men jag nekade först eftersom jag så sällan handlar där. Men efter en 5 minuter går jag ut med en påse med både body butter och ett medlemskort. Som kostade dessutom.
Så mitt body butter blev alltså en hundring dyrare än väntat. Haha. Typiskt mig.

                


Tänkande på heltid

Klockan är nu snart 15 och det börjar redan bli mörkt. På ett sätt är det mysigt med mörkret, men vinterns vita snö borde ligga på gatorna och lysa upp lite. Det är snart december också. Psshh...



Nu ska jag springa ner på stan med Emelie, det blir shopping och middag ute!


Godmorgon tisdag!






Ett extremt onödigt inlägg

Dåligt kvällsminne? Jag är alldeles för trött nu.

Jag fastnar på /min favorit's sida/ och nu när jag kollar, hade jag tydligen klickat på "skapa inlägg".

Och jag VET att jag hade något bra på kroken som skulle hängas av här... men jag kan inte sätta fingret nu på vad det var.


Nu yrar jag, godnatt alla underbara!

Världens vackraste



Detta inlägg är bara tillägnat mitt hjärta, Emelie. Hon är så otroligt fin, håller ni inte med? Livet ut säger jag bara, livet ut.



Snart kan jag göra mer av det jag älskar!


3600st strasstenar i 9 olika färger

Kollade runt igår på en massa nagelutsmyckningar. Så nu ska jag ta och beställa bland annat denna palett med strassar. En massa verktyg, penslar och flowers. Det här är ren lycka för mig! Nu återstår det bara att få hem grejerna.

Allt är från Maros of sweden.


Det tog mig en stund att förstå

Fick nyligt ett mail av mamma:


                      



Veckans bästa köp


Min vas, jag älskar den!


Och ännu en vecka har gått..

Jag kom för en stund sedan hem från min träning, så skönt när endorfinerna rusar runt och man blir så glad! Det lutar sig mot "vanligt" söndagsgöra idag. Mat, städa, fixa om naglarna! :)




Gutemorgon

 Har vaknat med Isabelle på min vänstra sida, men vi hade tänkt dra oss mot köket och göra en riktigt härlig söndagsfrukost! Bara jag som älskar söndagarnas rofyllda timmar?


"Nej, jag tror inte jag vill bli din fjärde fru" haha
Men seriöst, jag förstår mig inte på dom som skickar ut vänförfrågningar till människor som lever på andra sidan jordklotet. Som man inte känner dessutom.

Nu - breakfast time! ♥


Hej, min helgsemester har börjat

Åh som jag har längtat! Jag har gjort jävligt bra ifrån mig denna vecka vilket jag kan vara stolt över denna helg. Men nu ska jag inte röra skolarbete någonting alls, jag har tagit ut min helgsemester.

Fixa naglar + kvällens klädsel!

Jag ska till min älskling ikväll. De ni. Är inte att leka med.


fixa sig var det ja... hej på re!


Äntligen fredag!


Mary J. Blige - Stronger

Jag älskar att spela upp dom igen och låta minnen strömma fram.

En underbar dag, det ska jag se till att jag får. Mysa med gott sällskap! Det är det som gäller för hela slanten.

Hur nyfiken får man bli egentligen?


I över 2 veckor har folk suttit och kollat på min kolsvarta blogg, i väntan på vad kan jag undra. Förstår inte det roliga med att kika in nästan varje dag och inte se någon förändring?

Borde få pris som bästa icke-bloggare-men-fortfarande-samma-statistik.



blogga vs. inte blogga

Nu är de det här med bloggningen, att köra igång igen eller gilla läget som det är?

 De tre veckorna som nu varit kan vi bara hoppa över och gå rakt på sak, dagens funderingar
om mina senaste drömmar som förföljer mig.

ORMAR...

Så man måste ju kolla upp vad det betyder, och jag fick en hel del svar på den frågan. Vad tror ni?

1 -  Att drömma om ormar är mycket dåligt, som berättar om faror, sjukdom, frestelser och synd. Om ormen attackerar(vilket den har gjort) dig ska du se upp för falskt smicker.

2 - Drömmer du om ormar, då kan du räkna med att träffa en ny partner. Om du redan är upptagen, då finns det någon som är hemligt förälskad i dig.

3 - Om man enbart ser en orm så ska man se upp för elaka personer.

Jag personligen föredrar 2an, i alla fall av dessa tre...


RSS 2.0