30de noviembre, ett yttligare slut på en makalös månad

 Så vi slutar upp med våra drömmar, för vi vet att i slutet så lever inte sagorna kvar. Det finns ett slut för allt, och vi känner hur verkligheten kastar oss in i den fantasi vi vill stanna i. Vi tar varandras hand och vandrar vidare på den upplysta gatan, tillsammans och vi känner glädjen inom oss.

 Lördag
 Det blev mycket gjort, men det kan aldrig bli för mycket. Jag städade köket, dammsugade och skrev färdigt uppsatsen. Happyface, och Isabelle kom! Vi vandrade runt, satt inne och hade allmänt roligt som man alltid har med den tjejen.

 Söndag
Vi vaknar av att det vibrerar under kudden av sms.. dagen sprider lycka och lugn. Så jag sitter fortfarande med I och äter tomtar. Så ikväll blir det bara att ta det lugnt, vilket alltid är trevlig! Speciellt då man eventuellt kanske ska se en disneyklassiker.

 don't wish for much
signed by; mother theresa

28de noviembre, vi dog utan testamente, hoho

gah..

 Åh vad jag önskar ibland att jag kunde återfinna detta saknade "oss". Om jag bara kunde spåra upp det och locka tillbaka det med erbjudanden om en massa fantastiska prylar. Som någon äcklig programledare för en TV-show. Titta på den här TV-apparaten.
 Den är din!
 Kommer du tillbaka till mig nu?
Kolla in de nya skorna med ortopedisk funktion. Fint, inte sant?
 Det kan bli dina, om du bara kommer tillbaka.

Dagen har gått iväg, med stora tunga steg så sprang dagen ifrån mig. Förutom de faktum att jag egentligen har sjungit bort dagen, sång efter sång.. Tro det eller ej, men min hals svider så fort jag försöker trycka ur mig en till ton. Inget mer sjungande, varken bra för mig eller min omgivning!

 Ikväll kommer A, och det blir paarty-party!
 signed by; Therese

27de noviembre, finns det någon bättre än jag?

Nu tog jag första klivet in i mitt rum på heela dagen! Dags för uppdatering säger jag.. och ni jublar.

 Jag har sovit borta i mitt andra hem, kanske tredje hem.. eller fjärde. Vilket fall som helst, idag blev det julklappar som skulle köpas! Med tung väska och ett bra antal många påsar med extremt fina klappar så mötte jag upp mamma och vi gick för att småprata och äta lite sushi. Vilket är dagens favorit!

 Direkt då jag kom hem slog jag ner mig i köket, med två oinslagna julklappar som jag bestämde mig för att designa själv. Så jag tog fram min estetiska sida(GRYMT), lim, färgat papper(gul), sax och vattenfast penna. Jag skulle mer än gärna vilja visa upp dagens konstverk, men ni får ha tålamod och vänta.. Eller så behöver ni inte bry er det minsta! Jag drar en slutsats, det är individuellt.
PS. den är så fin att den kommer skapa tårar på färden..
 Den lyckliga är Åsa, som vann denna specialutformade presenten!

 Jag är nöjd, ni är nöjd.
signed by; Therese


25de noviembre, never ever again

  Det skrämmer mig lite, min högra hand är ganska så blå på ett visst ställe och det gör ONT. Mamma trodde det var en blodpropp, som man brukar få när man blir runt vad? 80 typ. Hah, men hon trodde det skulle försvinna snart, synd för jag har skrivarkramp i handen(av att skriva på tangenter)..

 Jag har precis kollat runt på lite kläder som jag nu ska beställa, en liten vintersväng på internet för att förnya garderoben. Till och med mamma tyckte att det var dags att skaffa lite nya kläder.. Då är det illa kan jag lova.

Det hade varit 11 månader, det hade varit nästan ett år. Det hade ju det..
 om inte allt skulle trippa ner och vägarna delades, det är inte alltid
 så himla lätt som det verkar. Eller hur?

det är allt ni får idag
signed by; Therese

When you talk to me,
I swear the whole world stops.
You're my sweetheart and
I'm so glad that you are mine
You are one of a kind and
you mean to me what I mean to you.
Together baby, there is nothing we won't do.

24 de noviembre, Impossible is nothing for me

 All I ever wanted.

 Ja, det är måndag. Och idag har jag inte varit på skolan alls, det sägs att mina sömnproblem tar över min kropps vilja. Ja, i lättare ord så har jag problem med att sova så jag stannade hemma idag. Som en extra dag att ladda batteriet. Kan behövas titt som tätt för mig. Kanske ibland lite för ofta. Whatever ;)

 Men för den delen betyder det inte att jag inte tar hand om mitt skolarbete och leker lat, jag jobbar hemifrån och det går mycket bättre måste jag säga. Man kan blanda nytta med nöje, jag kan ta det lugnt och lyssna på musik medans jag fipplar med mina uppsatser och småjobb som ska göras.
 Alltid trevligt med nya förändringar!

 på återseende
* viss text saknas, var god vänta på bättre tider *
signed by; Therese

23de noviembre, är detta vad du kallar frihet?

 Mammor tror att dom är bra på allt, att dom kan och är bättre. Men jag vill bara påpeka att i detta hem är det jag som får hushållet att stå upp. Okej, vi delar ganska mycket på uppgifterna. Om det är tvätt som ska hängas, tvätt som måste tvättas så är det jag som oftast gör det. Jag lagar mat någon dag i veckan och vi delar på städningen.

Men nog om det, jag ska sluta tjata på mamma att hon borde göra mer, för idag bad jag henne tvätta. Och ni tror inte hon färgar allt vitt som var i maskinen till blått? Så tack mamma, för att alla mina vita strumpor och trosor är så gott som blåa nu. Menmen, man kan ju inte vara perfekt..

 Nu har HON iallafall lagat mat, som tur är brände hon inte ner huset.
okej.. jag borde tagga ner för hon gör ganska mycket hon med..
 Bara det att jag är 15 och borde ha ett liv, men jag vet inte om man kallar mitt liv för ett liv.

 Whatever, inga sura miner och smaklig måltid!
signed by; Therese

22de noviembre, tro inte att du slipper undan, lillen

HL.
 Idag klev jag upp runt 8, snodde på mig mina kläder i blindhet för ljuset som sipprade in genom fönstret. Kändes som att jag var blind, tur nog så snubblade jag inte över något. Jag åkte in mot stan med mamma för att kika på tbs på öppet hus, kan ju säga att jag är ganska, bara ganska sugen på att gå där.

 Resterande av tid denna dag har gått åt mitt fina, stora SO-arbete. Som snart är färdigt.. nej, långt ifrån färdigt är det. Nog för att jag satt i 4timmar och fick ihop ungefär 3 och en halv sida.. + en snygg framsida. Bra jobbat, fortsätt så!

be happy, på återseende
signed by; Therese



I hear you breathe so far from me
I feel your touch so close and real
And I know
My church is not of silver and gold,

It's glory lies beyond judgement of souls
The commandments are of consolation oh

21de noviembre, I'll stand upon the ocean just to show you that I'm strong

Lyckans-dag, fredag.
 Jag har varit på strålande humör, har bakat ungefär 80-90 lussebullar och jag har ätit en halv.. guess what, pizza från spice. Jag kan bara påpeka att jag äter köpt pizza ungefär 4 gånger på ett år. Jag vill kalla det sällan och idag var det en dag som blev hedrad att bli utsatt för en händelse som bara sker 4 gånger på ett år. Stort..

Jag har precis lagt ifrån mig min gaffel, och sitter och väntar på att Isabelle ska säga att "nu, nu kan vi gå". Då ska jag ta på mig min stora jacka och vandra ut i kylan. Gå ungefär en halvhalv mil och sedan spendera kvällen med henne. shh.. och vad vi ska göra, det är en hemlis så om ni har tur berättar jag det imorgon.

 Tack och adjö
signed by; Therese


a familiar place
and a familiar voice
makes it so hard
to make a choice
I don't know if I should stay

20de noviembre, en veckas vinter och jag trivs

Torsdagar tycker jag om, torsdag är dagen innan lyckans dag - fredag. Och guess what, jag är ledig imorgon från skolan! Det betyder att jag bara varit 2 hela dagar i skolan + typ.. 4 lektioner. Vilken skolvecka. Den slutas med att jag ska sova borta, mysa på i bubbelbadkar och äta gott.

 Fantasi är underskattat, fantasi är något vi aldrig tänker på att vi använder varje dag. Jag gör det iallafall, mestadels när jag pratar med Agnes. Men det är bara för att vi har samma humor då det gäller fantasi och överdriva. Alla måste ju ha en fantasi..
 kan man rita en åsna, då har man fantasi.

 Jo, idag vill jag tacka busschaffisen som var extra snäll. Jag ser ju han varje torsdag, samma tid, samma buss. Och idag bjöd han på min resa, så jag skrattade lågt och tackade så mycket! Att det finns så trevligt folk.. ja, ohja!


 nu är väskan packad och jag drar iväg över natten, tjingeling..
signed by; Thesås

19de noviembre, the recovery

 Så nu sitter jag här igen, äter en nyttig macka och kollar på den lilla skärmen där bokstäverna dyker upp, en efter en. Idag gick skolan på ganska snabbt, vi hade även bad på idrotten. Vilket jag i vanliga fall inte tycker om, men vi hade vikarie och fick simma runt lite fritt. Som en paus mellan lektionerna då man kan paddla runt fritt med armar och benen i vattnet, ganska skönt.

 Åh, idag blir det jag som lagar middag igen. Igår var det också det, men jag delade en pizza med Elin ist. Men idag ska det bli en riktigt middag med tillbehör. Så nu har ännu en natt gått då jag sovit ensam hemma, fast jag hade ju en gäst i huset över natten också. Men ikväll kommer mamma hem så jag ska träffa henne en stund, sen drar jag ut en sväng! Kanske ska kolla in mina drömmar lite mer.. på internet. Tur att I stödjer vår dröm till hundra procent.

"jo, grattis på namnsdagen Therese!" .. tack :)


 Jag antar det är slutet på denna dag, denna dag som varit helt okej. Varken bra eller dålig, ungefär bara en dag som gått åt till att skratta bort tiden, fördriva tiden smart. Det är jag duktig på.
 signed by; Therese


Let me rise, let me fall.
Let me breathe.
I wanna lose control,
I'm not afraid to lose it all.
Let me break, let me crawl.
Cause I'll get back up again if you let me fall..


18de noviembre, är du lösningen eller en del av problemet?

 Mina dåliga vanor har inte blivit bättre de senaste 24 timmarna jag kollade, idag gick jag hem efter lunch. På ett sätt skönt, men man hamnar efter i skolan.. Det är ju nackdelen med att gå hem.

 Ja, jag har skrivarkramp. Så det är lika bra att vara ärlig, jag har suttit och tänkt hela tio minuter nu men nu orkar jag inte mer. Nej, jag ger upp. Nu är det skrivet också, jag ger upp och hoppas på en bättre fantasi imorgon.


 och agnes, om johan palm var en fågel skulle även robin bengtsson solat bakom ditt garage..

 på återseende
signed by; Therese

17de noviembre, det var bättre förr.

 Måndagarna har blivit en dålig vana, inte själva måndag utan det har införts en dålig vana på måndagar. Så vad är det för en dålig vana då? Jo, jag vaknar efter helgen.. lika trött oavsett hur mycket jag sovit. Jag går till skolan, sitter av första och andra lektionen sedan tar jag jackan och går långsamt hem.

 Jag försöker göra något nyttigt, hinna ikapp lite skolarbete men en del av mig säger ifrån och jag hamnar framför datorn och svälter mig själv samtidigt som jag sitter och kollar på min favoritserie. Vad händer med mina lyckliga måndagar? Sanningen är att jag vet inte, jag lever på minnen och låter tiden rinna iväg.

 Kan man göra så? Får man göra så? Aoo.. jag tror det, hoppas på det iallafall.
 Ikväll ska jag gå tillbaka till gamla goda tider, jag ska ut och gå. Det var ungefär ett år sedan som jag var ute och gick varje kväll, men man hade ju sina anledningar. Jag vet inte varför jag höll på så länge, men jag vet inte heller varför jag slutade. Whatever!

 Shit.. måste flytta min bokhylla innan mamma kommer hem. Jag möblerar om igen..

 una estrella, på återseende
signed by; Therese

16de noviembre, 10/10

 Det faller utanför mitt fönster, snön är här och den är här för att stanna. Lysa upp våran vardag och fylla det trista mörkret. Vad har jag att säga, tack snön för att du en gång för alla faller igen. Täcka det tråkiga och ger oss alla en till chans att inte försöka längta till sommaren. Det funkar.


 P.S.. guess what, I love you


på återseende
signed by; therese

15de noviembre, äventyrligt ska det vara

Lördag

  Klockan ringde 8, jag packade väskan och hoppade in i bilen, vi började färden mot Östersund. Det tog oss nästan 7 timmar att åka dit, inte så konstigt. Vi stannade 16 gånger efter vägen och letade efter lådor. Vi hade nämligen bara planer på att vara borta från 8 på morgonen till middagstid. Men det blev ändrat, så vi stannade i Östersund. Åt middag och yrade runt där. Blev stannad av polisen, första gången det händer mig och det är ju även en grej som man kan checka av på listan. Men att man skulle behöva åka till Östersund bara för att det skulle hända.
 Whatever, vi sprang ute hela natten. Även i skogen, jag är mörkrädd men jag övervann min rädsla och gick längre in i skogen.. Tack vore den smarta uppfinningen - ficklampan.

 Två misslyckade lådor blev det, en var för att klockan var sent och det var kolsvart, Verkligen mörkt, och jag satt i ett träd.. ungefär 4-5meter ovanför backen mitt inne i centrum ungefär. Det var iskallt, det snöade som tusan och trädet var jättehalt så jag kunde inte fortsätta klättra eftersom det fanns en risk att jag kunde tralla ner på backen vilken sekund som helst. Inga skador ville vi ha på vårat lilla äventyr.

 Vi åkte hem vid halv 2 för då var vi ganska slut i kroppen, det var knappt att man orkade sig ur bilen och vandra genom staden igen. Så vi körde in på gården vid halv 4 på morgonen och sedan minns jag inte mer.. Jag vaknade bara av att klockan slog över till 1 och det var ljust ute. Tre olästa sms och några missade samtal, dags för något att äta.

 Godmorgon söndag, idag har jag spännande planer.

 wake up, you might be dreaming
signed by; Therese

14de noviembre


could it be that I have found an angel?




12de noviembre, happiness is taking things as they are

 Det är alltid lika roligt att höra kommentarer om att man ser äldre ut än vad man är! Då bygger man upp åldern inom sig, psykiskt så man känner sig äldre. Man mår helt enkelt bättre, jag fungerar så. 

 När jag då idag gick för att besöka en läkare så efter ett tag frågar hon "Har du gjort något speciellt den senaste tiden, som tex åkt flygplan eller så?" Jag svarar nej.. och då fäller hon ut "Men vad jobbar du med då?", Jag kollar lite fundersamt och var tvungen att fråga mig själv "frågade hon nyss vad jag jobbade med.." så jag svarar att jag fortfarande går i skolan lite tveksamt. Hon vänder sig lätt och muttrar "ja som trodde du var gammal nog för att jobba..". Själva grejen i sig var lite komisk, men hon gjorde min dag till det bättre.

Snart ska jag iväg på en shoppingtur till Birsta så jag har drog på mig den svarta street-smart jackan igen och nyss målade jag naglarna i en matchande färg med mobilen! Nu väntar jag bara på att bilen ska komma och hämta upp mig.

 Ibland när jag säger det jag tänker så märker jag att jag inte alltid tycker så
signed by; Therese

11de noviembre, nu kommer min döva sida fram också, fast med större fötter

Jo, mitt högra öra krånglar. Det ekar som om mitt öra vore vakumförpackat, typ i en box och det liksom blir efterslag i örat. Svårt att förklara mitt nu stora problem, och det går inte att förklara hur ont det gör och hur störande det är. Jag kan inte lyssna på musik, kan inte prata för högt. Kan inte kolla på tv och folk som pratar med mig måste prata försiktigt, så att säga.  Ska förmodligen träffa en läkare imorgon för det, lycka mig önska till! För jag håller på dö av att det bara blir värre och värre, imorse var det ju inte så himla farligt. Men under dagen har det bara blivit värre och värre..

 Jag kanske håller på att bli döv, mamma säger att jag ska frukta det värsta. Men jag antar hon säger det för att skrämma mig, det vore inte så överraskande.

 Jag ska leka frisörska nu, det ska bli ett rent nöje! Sedan drar jag iväg över natten. :)

 på återseende
signed by; Therese

11de noviembre, tjing

 Jag lovar, en heldag tillsammans med Johan, Alexander och Patrik är mycket skrattframkallande. Så jag är nöjd med mitt besök på västermalm.. förmodligen tack vore mitt sällskap! Inga detaljer, eftersom vissa detaljer kan möjligtvis såra vissa personer.. Haha, men vi fick oss några goda skratt idag kan jag garantera.

 Jag har precis vandrat hem och ska slänga mig i soffan med lite läxa och något att äta. För ikväll har jag inte tid med några läxor, jag ska nämligen sova över i mitt andra hem och mysa på i soffan.

 gaah.. det är kallt och mina fingrar orkar inte med mer eftersom dom liknar istappar.
signed by; Therese

10de noviembre, GRATTIS NIKLAS på födelsedagen! <3

 Jag sitter och funderar och överväger vad jag vill jobba som.. mina drömmar om att bli pilot är ju stora och annorlunda. Men samtidigt vill jag göra något mer praktiskt under tre år på gymnasium.

 Jag tror jag gör som bror min sa när han var liten..
 - När jag blir stor ska jag bli en traktor.

 Jag tror jag ska bli en traktor jag med, eller ja.. han blev ju ingen traktor. Han vill bli lastbilschaffis och är väldigt nära sitt mål. Jag kan tänka mig han om 10år, då sitter han i lastbilen som är designad av mig(blommor och mönster). Han har sin familj och ett barn, han har en liten kula på magen och har samma passion för snabbmat som nu.
 
 Jag ska dock helst inte följa i hans fotspår, jag ska vara välutbildad, rik och framgångsrik. Ha en gubbsnygg kille och en fin lägenhet någonstans. Det passar mig bäst, eller hur?



Mamma och jag satt och pratade nyss i köket vid middagen om alla dom här nummren som ringer och om man ringer tillbaka tar dom en massa pengar. Du vet vad jag börjar prata om va?
 Mamma läste ur gårdagens tidning att en lurig sak är att de ringer och pratar engelska och säger att man har vunnit en resa.. Bara för det så ringde nyss telefonen.. ni förstår nog vart jag vill komma.
Jag lyfter telefonen och en röst börjar snacka "congratulations, you have just won a.." så jag svalde tungan och skrek ut i luften "MAAAAMMMAAAA!" och sen sprang jag till henne och hade typ andnöd för att jag blev så chockad. Så mor min tog mig i hennes famn och skrattade. Som vanligt överreagerar jag och blir rädd för minsta lilla sak, det var bara läskig slump att vi precis hade pratat om det.
 Jag vet att Matfors blivit attackerad idag av just det samtalet. I feel sorry for you


 peace and love, once again
signed by; Therese

9de noviembre, Kommer du med lösningen, eller är du en del av problemet?

 Så helgen är snart över, laddad inför en äventyrsvecka? Inte direkt.. Skolan tar på krafterna,  jag var se vad jag hittar på för att lätta på stämningen.

 Igår runt åtta kom Anna hit. Vi ville ut i friska luften så vi tog en promenad för att träffa Elin, mycket trevligt samtal hade vi.. Något jag inte vill tänka på, för jag ryser varje sekund. Håret reser sig inom loppet av en millisekund, det är så när man lätt blir skrämd. Haha..
 Kvällen slutade med att Robin drog med sig några och bosatte sig här i lite över en timma, vilket jag dock inte ville men dom trängde sig på ändå. Jag var trött och hungrig och längtade efter sängen. Men lite trevligt var det ju, undra hur det blev med att vi skulle dra ner till Grekland idag. Mycket snack och liten verkstad, det är så det brukar låta!

 Så nu sitter jag och väntar på att min middag ska serveras, det är nämligen inte jag som ska laga mat idag. Lax blir det.. och jag längtar till första tuggan. Mat är underskattat, vilket är tråkigt men det är tur att någon uppskattar mat(*pekar på mig*I do!).

Ikväll ska jag träffa Isabelle, catch up some talk with her and catch up some sleep tonight!

 tjingeling
signed by; Therese


idag är det farsdag

8de noviembre, väggar lyssnar inte, men det gör ingen annan heller

You must try to ignore, that it means more than that.

Lördag
 En annorlunda natt/morgon. Jag vaknar 11.11, och har då sovit ganska exakt 11timmar. Jag äter 11 mackor till frukost av en ren slump och i bilkön med mamma är det 11 bilar framför oss. HAHA. Det är nästan så jag tror på det själv, 11 mackor? Nej, det enda som stämde med min morgon var att klockan var 11.11 och jag sov 11 timmar.. MEN, jag kom inte ihåg att räkna hur många bilar det var framför oss. Det hade kunna varit 11 st.. men det kommer jag aldrig få veta.

 Jag och mami tog oss en sväng till soptippen med en massa skräp från källaren, ännu en gång. Och jag fick ut min ilska genom att slänga glas och en spegel. Det kändes bra, tro dock inte att jag är full av ilska men med rent nöje så älskade jag känslan av att se och höra spegeln slå ner i det andra och gå i tusen bitar. hehe..

 nu ska jag ta en skogspromenad, på återseende
signed by; Therese

MEN GAH! har ni sett? längts uppe på min blogg står det ju tthereSSenilsson.blogg.se! Det är ju helt fel, nej.. nu blir jag riktigt less! Att jag inte har sett något tidigare? Jag har missat det totalt, och det har gått över två månader med den här designen! omg, och ingen har sagt något..
 eller är det bara jag som ser dubbelt nu?!    nu har jag ett problem också.. *tack*


7de noviembre, you have brought me my everything

Så när regnet faller har vi hopp om en bättre tid. När sista droppen slår i backen glimtar det glädje av sol.

 Idag var det då besök på friskolorna, jag kollade frisör på JB och NV på Skvadern, är nöjd med dagen so far! Jag hade en lunch-träff med mamma på resturang 7 kryddor, där dom har världens godaste kyckling! Direkt efter sista besöket fick jag en ny mobil, taaaaaac-k! Det var verkligen, verkligen i behov. Man blir lite trött av att aldrig kunna läsa hela sms, eller ja.. använda telefonen överhuvudtaget! Så nu friska nya tag och lära känna en yttligare ny mobil, bättre lycka denna gång!

 Jag har även köpt en present till pappsen eftersom det är tradition, fars dag på söndag! Jo, jag har ju mina grejer.. parfymer och halsband. Så nyligt har jag köpt en ny parfym och igår hittade jag ett sött halsband på guldfynd. Kanongrejer, så mitt liv har sina fina sidor de senaste två dagarna. Får se hur veckan slutar, det har varit en blandad kompott av allt möjligt!

 Ikväll hoppas jag att få hitta på något med en speciell person, men vi fårla se hur det blir.

hehe.. nu har vi haft strömavbrott två gånger på två dagar, och jag sitter som ett frågetecken.. vad händer?
jo, så nu går jag runt med en ficklampa i handen vart jag än befinner mig för jag är mörkrädd, ensam hemma just nu och då är det inte roligt med strömavbrott! Jag underskattar ficklampor, synd..

 Hoppas ni är lika glad som jag är, på återseende
signed by; Therese



Jag fick även med två skal, så nu har jag det personliga rosa skalet! (:


I'm sorry, but I have to move on and leave you behind



5de noviembre, naturligtvis!

3 lektioner och jag slutade 11 idag vilket är skönt.

 Ja, heja. Rösta på Hanna, rösta på Hanna till lucia! Bara för att jag får ta 20%av vinsten om hon blir vald, för idag ska hon nämligen knäppa kort och jag har varit hennes personliga stylist. Har fixat håret och lagt en lätt make up, hon är fin som en prinsessa! Lycka till Hanna, och lycka till alla andra!

 Allt är som vanligt, jag är fortfarande tidsoptimist och trodde middagen skulle stå klar väldigt tidigt eftersom nu jag skulle fixa den. Men den åkte sent in i ugnen och var då färdig lite senare än väntat.. nämligen en timme efter. Skratta inte, för det blev ingen katastrofal händelse. För min mamma är nämligen sen från jobbet, som vanligt. Tur att vi alla är tidsoptimister i min familj.. Annars hade det utlöst många fler gräl.
 Vilken tur att mamma har mig, för jag ska nämligen överraska henne med middag. För hon tror själv att hon ska komma hem nu och laga den själv. Jag är så snäll om jag får uttrycka mig själv i mina ord!

 Ikväll ska jag sova i mitt nu blivande andra hem! Mysigt och pysigt, ska krypa upp framför tvn med en filt och njuta!

 på återseende
 signed by; Therese

4de noviembre, come on and move your body

 Och jag är precis likadan som min far, efter middagen har vi båda många tankar och det är dom djupaste tankarna om bland annat vad som händer ikväll, idéer eller något som ska göras. Oftast så använder vi då tungan som tecken och trycker ner den mot underläppen och går från höger till vänster osv.. Så när ni ser tungan utanför min mun, då vet ni att det inte är rätta tillfället att störa mig i mina djupaste tankar.

 Jo, gårdagen sov jag som sagt borta så idag blev det bara att hämta sakerna och vandra hemåt. Jag verkligen älskar denna årstid, höst, mörkt och mysigt med promenader med rätt sällskap!

 Nu har jag hicka också, och hungrig är jag.. inte har telefonen ringt idag under den tid jag varit hemma. Och idag är en dag då jag är trött, trött och trött. You know the feeling. Saken blir inte bättre av att mamma kallar mig "lilla vännen"..

på återseende
signed by; Therese

3de noviembre, because finally, I know I deserve better

 Så första lektionen når sitt slut, tankar far upp och ner och jag orkar inte vara kvar på skolan längre. Funderar länge på vad jag ska göra, men jag tar min bok och går. Vägen hem är lång, men jag hade något att längta till. Min dator, min favoritserie, något som kan underhålla mig.
Glass, varma hallon. Blir det bättre?

 Vi delar glädjen, vi delar allt. Jag pratade i den röda telefonen idag, för första gången.. första gången av alla. Mäktig känsla, hehe..

nu måste jag bara gå och ta reda på vart jag har lagt den.. den kanske är hungrig, som jag nu är..


Det självupplevda är den enda kunskapen. Allt annat är information.
signed by; Therese

ikväll ska jag hälsa på en liten vän, blir nog tv-mys och annat smått och gott!


2de noviembre, the old me is dead and gone

 Jag har gjort en god gärning, jag tog mina egna tillgångar, mina egna pengar och köpte en ny bärbar telefon till mamma! Eftersom den gamla gått sönder och vi var i behov av en ny köpte jag en snygg röd telefon.. Jag var dock lite osmart, för jag kunde ju inte ta en dålig, snygg telefon. Så jag kollade inte på priset och tog en bra men snygg. Men whatever, man köper inte nya telefoner så ofta så då måste det vara en elegant. Alltid trevligt med lite färg i tillvaron också.

 Ny hårtork köptes också, efterlängtat. Och se vad dagens teknik har att erbjuda. Den har nämligen världens smartaste funktion, att sladden åker in i hårtorken igen efter att man använt den. Så man slipper allt bök och stök med sladdarna nu framöver. Superskönt!


Bra jobbat idag Therese, fortsätt så. Mamma blev överlycklig, och det är ju tur att någon är det!

 åter igen
signed by; Therese

2de noviembre, tidsoptimist, vilken nyhet

Så lördag var en hemmakväll med Anna, en snabb utgång och vi hamnade hos Alexander i ett filmmörker. Och det var ju så fruktansvärt kallt så jag ringde efter mamma och självklart tyckte hon synd om oss och åkte för att hämta oss! Ibland tycker jag om min mamma, så himla mycket!

 Söndag morgon var det träning på schemat och jag kom hem med huvudet på rätt plats. Inga skador och det var faktiskt ganska skönt med träning, trots att klockan bara var barnet!
 
 Nu ska jag ta en sväng till Birsta med mamma och storhandla inför veckan, tänkte även använda mitt presentkort på onoff.. men jag har inte riktigt kommit på vad jag kan behöva.. Möjligtvis en skrivare för det vore ju roligt, eller nytt tangentbord skulle behövas, kanske en ny plattång?

 Iallafall, jag har blivit bortbjuden på middag ikväll. Kan man säga så, bortbjuden på middag.. Ordet i säg är helt fel, men jag tänkte mer på att jag ska ju bara äta middag hos min pappa. Men jag antar han har fått lite bad feelings eftersom jag inte fick komma till han på lovet så jag fick ett samtal att middagen serverades klockan 17.00. Så det är bäst jag skyndar på så jag inte kommer försent, det är lite komplicerat att vara tidsoptimist..

på återseende
signed by; Therese

1de noviembre, nya äventyr för en ny månad

 När stjärnor faller och allt går bra, så liftar alltid idioter i hälarna. Komiskt nog.

 Fredag; Spa, det kändes som om livet började om på nytt. Jag bara njöt och älskade lugnet och allt, bara känslan att vara där. Jag fick skjuts ner till staden där jag köpte sushi. Sen blev jag tvingad att springa till bussen för att hinna den tidigare, vilket jag lyckades med! Anna och jag satt hemma och myste på med gosaker i filmmörkret..

 Kvällen slutade med att min soptunna vältes och någon slog i min vägg, då var klockan omkring 3. Skrattretande och frustrerande, men jag var så trött så jag orkade inte bry mig. Hoppade ner i sängen och somnade på två korta med anna vid min sida!

 Nu ska jag nog ta en dusch och försöka pigga upp mig lite!

sweet home
signed by; ThereseHeavenstone

You know I care for you
You know that I'll be true
You know that I won't lie
You know that I will try
To be your everything

RSS 2.0