31de enero, och det drar sig mot ett lyckligt slut

 Varje gång jag sitter framför tvn är det antingen hos pappa eller hos någon av mina betf. friends. Vilket sker ytterst sällan, det händer inte allt för ofta jag sätter mig i en sådan situation. 

 Men nyss har jag avslutat tv-tittande för dagen så jag förflyttde mig ner till källaren igen. Eftersom Robin är borta så snodde jag åt mig hans rum och diverse saker.

 Min "Dagens Pucko"-bok, den får mig att känna mig smart. Då menar jag verkligen smartsmart. Tanken på att min hjärna inte är lika efterbliven som andras kan vara, den tanken får mig att le. Glädje. Jag känner mig alldeles för nöjd när jag läser vissa delar ur den, så nöjd att jag till och med får skuldkänslor på köpet. Men vad vore världen om vi inte kunde få en inblick på andras misstag då och då istället för att leva på sina egna?

kalla mig ego
 undertecknat; Therese


T-Pain feat. Maino - All The Above

31de enero, If I could breathe without you, I would let go of your hand

 Så när du förväntar dig så lite får du så mycket.
 Tack hoppet, tack längtan.
 Tack hjärtat och tack väntan.

happiness
 signed by; Therese

menudo - obvious


30de enero, in this endless story

(okejokej, klockan är över 12 och det är den 31:a men jag räknar det inte som en ny dag förr än jag har somnat och vaknat upp igen)

 En ny skolvecka avklarad, två prov och lite annat smått är avklarat. Nu kan jag andas och ta det lugnt i 4 dagar framöver, nämligen ledig på måndag.

 Det känns ganska skönt att komma hem, riktigt hemhem. Jo, jag klev innanför dörren alldeles nyss. Denna vecka har jag bara spenderat ungefär 2-3timmar i detta hus. Ibland är det skönt att komma bort, och känslan av att komma hem och verkligen trivas är ännu bättre.

 Tillbaka till det gamla livet, nu väntar en bok och min underbara säng. Saknad.
undertecknat; Therese


29de enero, lost in an image, in a dream

 Och när tiderna kommer omkring, då jag gått runt och trånat i dagar. I väntan på något, så kommer det aldrig. Men då jag släpper taget och verkligen accepterar läget så kommer sak på sak upp.
 Drivor av ånger, hat och kärlek överfaller en på en och samma dag.

 Är det meningen att jag ska stå ut?

a.o, jag saknar dig.

 If there is nothing missing in my life
signed by; Therese

28de enero, tacktack

 Ja, det blev som jag trodde. Har man väl fastnat här, så sitter man verkligen i klistret. Har inte varit hemma sen i måndags. Det blev inte bara en natt borta, det blev två! Och guess what? nu blir det tre nätter i denna säng...

 Jag säger inte nej till det, sova borta är riktigt härligt ibland.

 Min kväll spenderades på shoppingcentrumet i Birsta. Endast nyttiga inköp gjordes, mascara, koftor och en tröja.. Jo, jag betalade även mammas hårspray - snäll som jag är. Det överträffar mig.

 Wiiie(!!), imorgon kommer Agnes på skolan. Ett extra tack till henne, lämnat mig ensam i två dagar. Men I don't blame her, bara hon mår bra så mår jag bra. Spelar ingen roll om jag då hamnar i öknen för mig själv. Skulle känna samma glädje.
 Wiiie2(!!), imorgon har jag prov i mitt favoritämne - fysik. Jag är seriös..

 mys på schemat
 signed by; Therese

26de enero, Coming down, spinning around

 Är det bara jag som ser ett dåligt mönster som upprepas, vecka på vecka.. ibland är det tyst och vanligt. Men så kommer en säsong igen, och drivorna går igång igen.
Det är måndag, vad mer kan man förvänta sig?
 Jag har svaret, det är mig vi snackar om. Måndag. Therese.

 Jag hade förväntningar antar jag, eftersom allt bara dog. Det kändes som att stå och kolla ut genom fönstret, se alla fåglar, vinden som susar förbi träden och föreställa sig ljudet av lugnet och kvittrandet. Men så tystnar allt upp och varje liten byggsten förlorar sin färg.


 Inga sura miner, imorgon är en annan dag då vi åter igen får en ny chans.


 packa väskan, jag reser bort över natten!
signed by; Therese

25de enero, if I close my eyes forever

Jag passar på att skriva innan jag slänger mig själv i duschen och sedan går vidare till att slänga mig i sängen. Inte bokstavligt slänga.

 Min helg har inte varit som den brukar, beror ganska mycket på att jag inte fått varit hemma. Men nu har fågeln landat i boet och jag har städat igenom mitt rum så noga som det går. Hela köret på en och samma gång sedan blev det en hel del tid åt skolarbete(ovanligt?).
 Första gången klockan 3 idag skiljdes jag från Agnes, efter att ha spenderat exakt varje minut sen fredag morgon. Nytt rekord för våran del. Jag hoppas på en bättre vecka.. samtidigt vill jag inte förvänta mig något. För ni vet hur mitt liv fungerar:

 Om jag förväntar mig mycket blir jag besviken och motsatsen slår mig. Om jag skiter i allt så verkar livet flyta på som om jag vore gjord för att dansa på moln.
 Varför?
 Det kan hända att jag är kines.




 ni vet att ni älskar mig
signed by; Therese

24de enero, gold watch

 Jag har inte ens levt i 1 miljard sekunder.. utan jag har spenderat mitt liv under ca. 498 miljoner sekunder.
Självklart har jag haft mycket goda sekunder och mycket dåliga, men det ska vi inte gå närmare in på. Jag sitter nämligen inte hemma och bloggar, eller på sätt och vis, jag sitter i mitt blivande hem tillsammans med min syster.

 Med tanke på att jag lånat ut mitt rum kunde jag inte ens komma in i garderoben så det blir till att låna kläder, dusch, mat och sovplats.

 Ikväll blir det egna sub-macs and some snacks. Kind of nice to think about the glorious evening we are going to have. Question of fact, I'm going to love it.

 Jo, mina tankar på att jag är kines blir bara större och större och mer sanning. Det sägs att var femte person på jorden är kines, I might be one of them? :o

 elvatillåtta
signed by; Therese



(agnesbild, italien)
 

23de enero, världens bästa natt

 Och så fort man kommer hem, slår sig ner och har städat rummet(minimal städning) så kommer det två stora grabbar och tar över rummet. Feta datorer och feta tangentbord, överallt. Vart man än kollar nu så är det datorer, högtalare, headset, möss och allt som hör till..

 Ni kanske börjar förstå vad jag ska säga? Jag har nämligen lovat bort mitt rum hela helgen, så jag antar att på söndag måste jag vädra hela dagen.
 Nu har jag bara ett problem, sovplats. Det fixar sig, det gör det alltid.

Men det bra:a med att låna ut rummet är att jag har gratis skjuts hela helgen, vart jag än vill. Lovande.
Jag fick även nytt tangentbord och mus.
Älskar dig Robin, tack.
 

 dags att dra sig vidare
signed by; Therese

22de enero, det finns rätt och fel

 Så jag fortsätter att leva, dock nu några dagar framöver med skadade tår! Men inget fel med det, bara smärta och lite sämre rörelseförmåga.

 Jag har ingenting att säga egentligen, så vart börjar man? Jag ligger efter i skolan(VA?!), jo. Jag menar det, jag ligger efter i skolarbetet.. struntade i fysikprov, teknik-uppfinningen var det någon som klippte sönder och imorgon är det kemiprov och engelska som gäller. Dock har jag inte haft någon ork till att göra något, lär nog försöka banka in något imorgon och det kommer säkert gå bra.

 Det typiska med mig är att så fort jag struntar i något så går det för bra, och när jag lägger ner hjärta och själ i något så skiter det sig. Jag klarar inte av att leva med något av dem.

 stackars tossing
 signed by; Therese






20de enero, är du en del av lösningen eller kommer du med problemet?

 Vad vore jag utan min vän, hon som ser mig som en levande flykting. Hon äter mina läppar som om dom vore gjorda av socker, hon tar mina kommentarer och slänger dom i luften. Hon bollar med mitt hjärta och hon ser något underbart i mina ögon då jag skelar(vilket jag lärde mig idag).

En ny vecka med nya utmaningar, tackar och bockar för helgen och jag ser fram emot skolans underbara stunder. Ett gott faktum är att jag trivs i skolan, ibland, faktiskt ganska ofta. Nu har jag annat för mig, jag ska försöka underhålla er lite oftare nu för tiden. 

och jag ser allt och jag hör allt
signed by; Therese

15de enero, I'm sorry?

 Åter igen torsdag och åter igen har jag haft fullt upp de senaste dagarna, senaste veckan. Jag antar att jag kan lätta mitt hjärta och börja be om ursäkt?
 Tack, nu känns allt mycket bättre.

 Idag blir en dag då jag kommer gå runt i huset och tråna och tänka.. städa, plugga, städa lite mer, laga mat och äta den.. Jag kommer vänta på mamma hela dagen! Hon har varit borta i tre dagar och jag saknar hon redan faktiskt, det blir tomt i huset då man är ensam. Att en person försvinner kan göra så stor skillnad.

 Imorgon kommer jag hoppa av glädje, för det är fredag vilket menas med en helg att spendera med mina homies. Jag är fullbokad och ska även se till att fixa en lucka åt lite skolarbete.

 Nu ska jag göra mitt hus lite vackrare
ündertëcknat; TherèSé

But when some one seems too good to be true, they usually are

12de enero, the recovery

 Som sagt, skolan har börjat och jag kan säga att det känns bra att det är den sista terminen på matfors. Och nu kommer tiden rasa iväg och när solen börjar lysa, våren stiger så kommer allt kännas underbart. Hoppas jag.

 Imorgon åker mamma min till stockholm i några dagar, så jag blir ensam hemma vilket kommer bli ganska skönt + att det blir det stenhård träning i två dagar framöver på ego. Jag längtar faktiskt, träna av sig i hopp om att bli lite smalare. Tanken mår man bättre av, för det syns inte - men det känns.

 Åter igen stort tack till Johan för lånet av den unika hårddisken som sov över hos mig hela helgen. Vi hade det underbart tillsammans!

 Du ser mig i ögonen och ler.
signed by; Therese

6de enero, mitt förflutna är inte din framtid

Remember those walls I built 

Well they tumbling down

And they didn’t even put up a fight 

They didn’t even make a sound

5de enero, naturligtvis!

 Jag har en sak jag vill säga idag:
Jag hittar aldrig jeans eller skor som passar mig. Om dom är snygg är dom för små, sitter för konstigt eller är fula på. Om dom är fula så är dom fula(förmodligen). Om skorna ser helt okej ut och jag kan tänka mig att gå runt i dom, dag på dag så finns inte min storlek.
Men idag flög en ängel förbi och tipsade om att jag skulle ta en runda till Birsta. Så hittade jag både och! Dock steg priset ganska mycket så nu har jag inga pengar.

 Hellre fattig och lycklig än rik och olycklig.
 Jag är glad, PUSS på er.
signed by; Therese

4de enero, mañana de malo / ond morgon

Hela lovet har jag klivit upp mellan 7.30-10.30, på ett ungefär.
Men de senaste dagarna har mitt rum varit en enda stor istapp, så min säng har varit så varm att jag hellre stannar i den än kliver upp. Mystiskt, detta sker exakt varje dag likadant. Så jag vaknar..
 9.30, trött, fryser.. somnar om.
 10.30, brr.. kallt.. somnar om.
 11.10, f-n, fortfarande lika kallt..
 11.20, funderar på att kliva upp, kallt..
 11.30, "om jag springer upp och slänger på mig kläderna blir jag varm"
 11.40, nej.. nu blev jag trött igen...
 12.10, "theeresee, hur länge ska du sova?"
 12.11, kläderna är på och jag sitter och tar min första tugga på mackan.

 Nu vet ni hur mitt kretslopp på morgonen fungerar, alltid viktigt att veta.
 Fint väder, ut med er!
signed by; Therese

1de enero, 2009

Nytt år, nya tider, nya vanor?
 Nja, jag skulle nog tro att det flyter på likadant som 2008. Jag förstår egentligen inte meningen med raketer och dylikt, när man nu så gärna kan använda pengarna till något bättre. Självklart är det fint, men det blir dyrare och allt mer år efter år. Nyårsafton är överskattat, det blir ju bara ett nytt år? Då finns det andra saker man verkligen kan fira bättre.

 Och svar till kommentar; Nej, det var inte fest hos mig...(?) Det var jag och Agnes här hemma, och jag antar att du(?) syftar förmodligen på alkohol, men det var det brist på här hemma. Så fest och fest? Mer festmåltid. vi åt en mycket god middag och efter det den kända efterrätten i family four - nämligen, fruktsallad m. vaniljvisp. Mycket välsmakande.

 Så vad säger man, gott slut och god fortsättning!
signed by; Therese




RSS 2.0