asfasf

hej!
idag ska vi ha fiesta hemma hos therese, hejdå
/agnes

30de diciembre, sentimiento de felicidad

 Men du vet hur det är:
 Kvällen börjar lida mot sitt slut efter att jag i stort sätt hela dagen gått runt och trånat efter något att göra. Städa, byta sängkläder, städa lite mer.., ducha, byta kläder, fixa håret, byta kläder igen... Ni vet hur det brukar se ut en dag då kroppen skriker efter något att göra.

 Och vips, så kom jag och mamma på en idé. Vi struntar i middagen, åker till birsta och springer in i skogen - spikar fast en fågelholk utan fågelholksfunktion. Jo, vi hade tänkt att geocacha och m hade spikat ihop en holk som ser ut som en fågelholk men utan hål för fåglar. Vi hade skapat ett TB-hotel.
 Jag förväntar mig inte av att ni ska förstå vad jag menar, men det är en annorlunda hobby som vi i family four lever för.

"Den vilda dikten är ett surrogat
För kvinnan man älskar eller borde älska.
Den ena vilda extasen en förfalskning av en annan"



nu blir det middag.
signed by;


29de diciembre, if you believe

 När lyckan gör ett framträdande i ens liv är det viktigt att ta emot den med öppna armar. Man vet aldrig hur länge den stannar, och när den är borta vore det hemskt att inse att den tid man hade kunnat vara lycklig hade man istället ägnat åt att oroa sig för när lyckan skulle tas ifrån en.

Du har nog rätt trots allt.
Jag borde ta chansen när jag nu har den.

 Idag vaknade jag i ett okänt hem, doften var annorulunda, ljuset i rummet inte densamma som hemma. Först började jag fundera på vart jag verkligen hade tagit vägen, det kunde ha varit en dröm men jag kom på att jag bara var hos Anna. Så jag drog på mig ett leende och kollade sömnigt upp på hon, flickan som satt och klunkade i sig tranbärsjuice och kollade på tv. Vi tog en långpromenad till mitt slott och lekte rövare.

 Och snart bär det av till stan, men lugna er! Jag blir bara borta några timmar.
 signed by; Therese

28de diciembre, take my thoughts for what they're worth

 Det är märkligt. Ibland kan man längta efter någonting så mycket att det gör ont. Och sedan kanske man har en chans att få det, men då krävs det så mycket renovering, rivning av väggar, så många nya elkablar och nya rör att man till slut tänker att vad fan, skit i det, jag bryr mig inte mer. Nu vill jag ha någonting mycket enklare. Något som till slut kunde bli färdigt.

 Den kreativa sidan knackade på dörren och jag öppnade med glädje. Vad det blir, är ett mysterium för mig också. Det kanske slutar med att jag sitter och målar, möblerar om, pysslar, syr eller det jag gör nästan varje dag - varje vecka..

 Städar såklart!

 Så blev det ljust och morgonen är vacker
undertecknat; Therese



27de diciembre, jag har ätit pizza idag

 Ännu en ny dag på birsta city m. family four(mor, moster, kusin and me). Girlpower-ligan är ute och shoppar, idag igen. Jag har inhandlat underkläder, en body och nya hörlurar!
 Jag får en kick av att köpa nya saker, så jag ska nog ta och duscha - klä på mig nya underkläder och de andra kläderna och lägga mig ner och kolla på film tillsammans med min feta skärm.

 Kort dag, kort inlägg.
nu ropar mamma.. antar hon vill att jag ska tvätta.
 xoxo; Therese

26de diciembre, jag är bra på det jag gör

Oho, slå deru. Ni vet hur mycket folk klagar på att dom äter för mycket och går upp i vikt, speciellt nu när det är i juletid. Men jag dock, har tappat hela 4kg! Det syns inte på utsidan - men det syns på vågen - i röda fina siffror. Jag har ju aldrig varit varken pinnsmal eller tjock, men ibland kan man känna glädje av att tappa lite vikt. Som om alla bekymmer bara hittar sina vingar och flyger iväg.

Mellandagsrea - med min lillebror Albin, världens bästa vän. Tack för ditt tålamod och för sällskapet, en trevlig dag på birsta! Häpnar du åt det här då, nej.. Det var mycket folk, för mycket för att falla i min smak så jag åkte hem vid 1. Vanligtvis tar bussen 7minuter, men denna gång minst 25!

 Ja, här var det fredag - igen. Jag har varit en husmor idag och lagat mat till mig och min bror för mamma ville inte ha min mat. Hon ville hellre äta ute med sin syster, jag säger bara det - skyll dig själv. Kyckling, bulgur och vitlökssås. Blir det bättre?

 plikten kallar
signed by; Therese

25de diciembre, jag vet vad ni förväntar er

 Jo, jag har listat ut att de som nu läser denna "intressanta" blogg förväntar sig något speciellt idag. Men ack, jag tror ni har bättre minne än mig för jag kom precis på att det är den 25e idag och det slog mig att jag inte känner något speciellt alls. Det känns som en vanlig enkel dag då man gör vanliga enkla saker, jag antar att jag hade förväntat mig någon känsla. Men jag känner ingenting, ingen ångest, ingen oro, ingen sorg, ingen sårbarhet och jag känner mig inte kränkt(nog för att det inte hör till ämnet, men det kunde ha gjort det). Tanken på dagen gör mig inte skräckslagen alls, jag antar att det beror på att jag har mycket annat som sitter fast och blockar alla andra tankar. Tack för det säger jag, tack!

 Ja, för alla er som inte förstår kan börja läsa här istället.

 Tack och lov sov jag en extra timme idag, det menas då att jag klev upp 9 ist.. Jo, jag har blivit en morgonperson. Eller mot min vilja så vaknar jag tidigt och sover fortfarande så dåligt. 
 Julen var fruktansvärd, kan jag få säga så? Jo, jag säger så. Jag är inte besviken på julklapparna, jag är besviken på känslan och hur vissa i "familjen" uppförde sig. That makes me go GAH! Ingen kommentar, men det var den värsta julen jag har haft. Men jag vet inte riktigt om jag hade förväntat mig något annat. Förmodligen i min drömvärld, eftersom det slutade med att jag blev lite bitter och besviken.

 Nog om trista saker, jag har varit och hyrt två filmer som jag tror kan vara höjdare. Så nu blir det filmkväll och imorgon ska jag på mellandagsrean, redan halv 8 ska jag åka. Snacka om peppad jag är, jag älskar att shoppa även om jag tvingas kliva upp så tidigt!

 välsignelser från mig, Må Therese och styrkan vara med er
  signed by; T*e*e*e

23de diciembre, pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare.

 En dag kvar, är det detta alla har längtat efter?
Att gå upp i vikt, stressa? Vad är det för kul med det? Det är klart, jag slutade förstå mig på julens mening i 11års ålder för det var då den blev  för tråkig för min smak. Okej, det enda roliga är paketen som ligger och hoppar av glädje under granen i längtan av att få komma till min famn. Det är det enda. Möjligtvis är maten god, man får inte tycka något annat. Dra på sig ett leende, ta på sig rymliga kläder(för att magen ska få plats) och var lite givmild. 


 Jag förflyttade mig förut söderut idag(i solariumet) och tänkte jobba på min sun tan. Jag har även klippt mig och färgat håret, det är väl alltid trevligt med förändringar? Dock klev jag upp 08.20 och masade mig upp för att börja dagen med att åka till Birsta vid 9.

 Jag har klätt granen, fixat skinkan, mixat ihop lite isdrinkar och försökt återfinna mig i årets julfeelings. Men hur jag än gör verkar julen inte vilja fastna bakom örat, den bara snurrar runt i cirklar och retas för att jag inte kan få fast den. Men helt seriöst, vill jag verkligen ha den fastklistrad där?

 Jag lär nog ångra mig när jag vaknar imorgon och känner något tung, klibbigt och stickigt bakom örat och jag lär nog bli övertagen med ilska när jag kommer på mig själv att julen verkligen har fastnat. Eller kanske den bringar  glädje?

 Vi får se,
xoxo; Therese

21de diciembre, och trots allt så klandrar jag dig inte

Hallå alla jordbor!

 Det är så fullt i mitt huvud, så fullt att det bara finns ett fåtal med ståplatser kvar där inne. Några få tankar står och tränger sig framme vid ingången för att få komma in och slippa det piskande regnet(okej, det snöar(men för att slippa snön då)) och njuta av att ha fått tag på de sista ståbiljetterna.
 Det är så fullt, men samtidigt finns det så mycket tomrum där inne i globen, det vi kallar huvudet.

 Ja, allt har ett slut.. även denna vecka och helg. Det är söndag, imorgon är det måndag utan skola. Jag har verkligen inga feelings för att det är lov, min hjärna har bara ställt in sig på att få komma bort härifrån ett tag. Bort från skolan, från lilla Matforshålan och bort från allt jobb och slit.

Hjärnan borde fungera precis som en strömbrytare till TV:n, man bara stänger av och slår på när man vill och behöver det. Synd fungerar det inte riktigt så, för jag hade velat att funktionen skulle vara densamma. När jag stängde av så skulle omedelbart hjärnan tömmas på ström och alla föreställningar, oroväckande tankar och showen skulle ta slut.
 Men ett bättre alternativ vore att man bara kunde knäppa av huvudet och lägga ifrån sig det på skrivbordet och låta det ligga där en stund, vore det inte alldeles för bra för att vara sant?

 Vi kanske ses i ett annat liv, tjingeling
 undertecknat; Therese



20de diciembre, en smula bittert måste jag erkänna

 Man får praktiska konsekvenser av att gå omkring och tråna i huset en hel lördag. På det sättet då jag går omkring med en bedrövad min och känner mig eländig medans mamma pestar ner huset med hennes förkylningshosta. Jag hoppas verkligen inte att den smittar av sig på mig. 

 Jag vet inte hur jag visste att min lördag skulle bli som den blev; jag bara visste. Jag antar att min förmåga att känna av om dagen blir dålig eller inte, den har förbättras en aning den senaste tiden. Vilket egentligen är en ganska bra erfarenhet jag har skaffat mig, inte sant?

 Tillbaka till verkligheten, nu ska jag ta och fixa mig en matbit till lunch och leta fram ett dussin med filmer som kommer förbrukas ikväll. Jag ska förflytta mig till Annas place, den underbara vännen har erbjudit mig en sovplats! Och inte tackar man nej till det perfekta sällskapet? Aldrig i livet.

 Love preys the living and praises the dead.
på återseende
signed by; Therese


19de diciembre, in joy and sorrow my home is in your arms

 Vissa dagar glänser extra, som denna makalösa fredag.
 Det blev städning av folketshus efter julfesten som ägde rum igår, måste säga att det blev över mina förväntningar! Jag hade kul hela kvällen iallafall, hoppas jag inte var ensam om det.
Jag skulle träffa min musiklärare, trots att betygen var satta så var jag tvungen att spela en halv låt på guran och sedan blev det lite trummor(jag försökte..).
Tack vare min alldeles utmärkta teori så fick jag VG i musik och Agnes fick ett gratis också tack vare mig.
Betygen delades ut och jag kan säga att jag är nöjd med mina.. som jag varit alla gånger. Nu väntar jag bara att tiden ska rinna iväg men det får gärna gå lite segare nu på lovet.

 Och vad ska jag säga? Kan dagen bli bättre? Jo, det kunde den. När jag kom hem och grävde i postlådan hittade jag ett kuvert handskrivet till mig. Såg direkt att det var från min underbara Farmor. Min julklapp hade landat i boet, tack!

 jag ler och blickar framåt
undertecknat; ThereseHeavenstone

jo, om det inte kommer fram någon ton när ni ringer till mig har jag förmodligen blockat erat nummer. hah! och en till sak jag måste ta upp.. är det jag som har febernoja eller är Ville Valo verkligen snygg på vissa bilder och videos? :o Ni vet, han i HIM..


16de diciembre, det är en dag då jag lutar mig tillbaka och tystnar

Stan/Birsta nästan hela dagen, mellan 11-17.00 närmare exakt.
 Halva tiden spenderade jag med min älskade bror, Albin. Letade julklappar.. åter igen. Och tro mig när jag säger det, alla mina klappinköp är färdiga. När vi då har tröttnat på att gå runt och runt sätter vi oss ner i en "källare"(som albin helst kallar det) och köpte oss varsin kebabtallrik. Kan det blir bättre, när jag spenderar lite kvalitetstid med min bästa kompis?

 Jo, tro vad ni vill. Jag köpte 10pkt kondomer idag och vet ni vad jag gjorde med dom? Inte hade dom som ballonger..nehej, inte det. Jo, jag proppade i alla 10pkt i min feta jacka. Och tro nu inte att det var lätt för jag kontrollerade var 5e minut så inget av paketen stack ut.
 Dom ska nämligen vara till användning på julfesten, så tro inget annat. Okej, jag fyller ut - som priser.

 nu har jag precis blivit färdig med musiken till julfesten, ni tror inte jag har suttit sedan jag kom hem? Har inte ätit något, inte druckit något.. bara fixa fram musik och musik och yttligare mer musik.. i då lite mer än 2 timmar.
 Snacka om att jag lägger ner tid bara till för andras nöjen.. jag borde göra något för mig själv någon gång.

varsågod Albin, här har du ditt efterlängtade inlägg.. och till
alla andra som nu händelsevis kanske följer min blogg -
Jag vet att ni inte kan leva utan mig.
signed by; Therese


15de diciembre, and for the million hours that we were

I wasn't looking for a lifetime with you

 Jag trodde det aldrig skulle hända mig, men ack! Säg aldrig aldrig, jag vaknade.. vände på mig och kollade på klockan. 20 över, och jag hade inte ens bestämt mig vad för kläder jag skulle ha. Så jag kliver upp, tänder lampan så jag blir blind. Jag blundar och söker mig fram till garderoben.
 Tiden går och jag sminkar mig snabbt, sätter upp allt hår och kliver in i köket. Kollar på klockan, 20 i.. första tanken var att ta en macka sen sticka direkt. Sen spärrar jag upp blicken, vänder mig sakta och kollar på klockan..
 06.41
 
Jag måste ha varit trött då jag ställde klockan på 06.01, och inte 07.01..


nu ska jag kila ner till Hanna för en färd mot skolan
 anyway, have a nice day!
signed by; Therese




Jag drar iväg över natten och imorgon blir det stan hela dagen!


14de diciembre, I don't know you anymore, I don't recognize this place

 10dagar kvar till julafton, nog för att jag inte tycker det är så himla speciellt och inte direkt höjdpunkten på året! Dock är maten god och man får ibland alltid det man vill ha. Men denna gång så blir det sista firandet med familjen på norbergsvägen, vilket jag ska ta vara på!
Jag undrar vad som händer nästa jul.. sluta undra och ta en dag i taget!
 10dagar kvar tills jag sitter där med en kopp te i handen och bara njuter.

 Vad kan man säga om helgen? En kommentar, annorlunda! ;)

 peace and love
signed by; Therese


12de diciembre, det var en gång då jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv..

ursäkta mig för min svenska, den är inte perfekt alltid.
 Idag är det fredag och jag slänger in ett inlägg bara för att jag kan dö vilken sekund som helst. Ett sista hejdå kanske? Nej, det får vi verkligen inte hoppas på.


 Jo, min nära döden upplevelse idag blev när vi drifta med bilen, och vi snurrade runt på den totalt vanliga vägen mot matfors. Visst, man ska inte leka när det är halt men vi drog på musik och skrattade gott. Tyvärr gick det för snabbt och bilen snurrade ett halvt varv och vände sig mot andra hållet. Drevs mot en snödriva och paaang! Så var vi fast i snön, jag klampade ut i tunna leggings och klackskor för att försöka trycka på bilen medans han backade men det gick inget vidare. Vi stog med baken av bilen mitt i vägen och framdelen i snödrivan.
 Hur skulle detta sluta?
 Jag tackar folk med gott hjärta, de stannade några och hjälpte oss. Tack och lov, för jag blev rätt så trött av att stå på knä i drivan och försöka skotta bort all snö med bara händer.
 
 Inga skador på bilen och det här håller ni tyst om, för det var mammas bil och hon skulle bli mindre glad av att få veta. Mitt hjärta flög ur bilen precis då jag såg att vi åkte mot en lyktstople, men vi stannade ungefär 20cm ifrån den.. Jag lovar, om jag hade varit kissnödig hade jag kissat på mig. Garanterat..

 Jag är en överlevare
signed by; Therese

11de diciembre, utan tvekan


someday it will be my day



10de diciembre, I'm cold but I'm hot

 Min förkylning bad mig stanna kvar i sängen resterande av dagen och jag lyssnade på honom. Jag låg kvar i sängen och klev inte upp förr än halv 10 vilket kändes otroligt skönt. Jag äter fortfarande soppa alla måltider nu för tiden förutom till frukost. Men tro mig, man tröttnar inte på en förändring så lätt. De senaste dagarna har jag hällt i mig potatissoppa, räksoppa, kantarellsoppa och ikväll blir det hm.. skaldjurssoppa!

 Det gör mindre ont i halsen när den varma såsen rinner ner för min strupe. Låter ganska äcklande men det är bättre än vad det låter, det brukar vara så i min värld. Undrar hur länge jag ska behöva överleva på det!
 Jag undrar om man blir smal av att äta bara flytande föda, som soppa? Jag skulle trivas med det, nog för att jag aldrig varit tjock. Förutom mina första 5år här i livet.



ni må älska mig
signed by; Therese


9de diciembre, vad är meningen med lycka?

 Meningen med tråkighet är för att vi någon gång ska ha roligt. Meningen med olycka är för att vi någon gång ska kunna känna lycka. Meningen med hunger är för att vi någon gång ska känna oss mätta.
 Men vad händer om man vänder på allt då?
 Om lycka är meningen för att vi någon gång ska känna oss olyckliga och att vi har roligt för att vi någon gång måste ha tråkigt. Det blir omvänt och allt låter genast negativt. Men tänk om, det finns ju inga rätt och fel? Så tänk om det var meningen att vi skulle känna lycka någon gång ibland bara för att vi garanterat måste vara olyckliga mestadels.

 Huvudet känns uppochner, jag skulle gissa på lite feber. Jag blir nog sängliggandes resten av dagen, jag tycker synd om mig själv. Ja, det är synd att jag ska behöva vara ensam hemma då jag behöver någon som kan pyssla om mig och lida med mig när jag ligger där i sängen så ensam.
 Men vad jag än ber om måste jag fixa det själv, det ska lagas mat.. det ska städas.. och det ska fixas..

 peace and love
signed by; Therese


 Is it so hard to believe our hearts
are made to be broken by love?
That in constant dying lies.
The beauty of it all.
My darling won't you feel
the sweet heaven in
our endless cry?

Oh, at least you could try
for this one last time.
It could be alright
for this one last time.


8de diciembre, väggar lyssnar inte, men det gör ingen annan heller

 Jag har haft tur hela hösten och början på vintern, när det gäller förkylning! Men den kommer ju alltid någon gång, så igår smög den runt hörnet och idag knackade den på dörren. Även fast jag inte ville öppna så antar jag att den hade en extranyckel och låste upp, klev in och la sig i soffan som om den vore välkommen. Men ack, det var den inte..

 Så nu väntar jag bara på att den har fått nog av mina bekymmer så den flyttar till någon annan. Att den tröttnar att lyssna på mina problem, men om den vill stanna och få skavsår i örat så visst. Fine with me! Men det är extra jobbigt, för den vill hela tiden låna mina kläder, mitt smink.. den gör slut på min hårspray och äter upp en årsförbrukning av halstabletter och tuggummin(vilket är mycket, spec. tuggummin).

 Jag välkomnar inte den med värme, den kära förkylningen. Någon mer som har fått besök av den? Jag är ärlig, lider med er stort..

 igår, idag, imorgon
signed by; Therese

7de diciembre, jag trivs inte ihop med tiden

 Jag kan inte försätta mig i tankarna på att om någon enstaka vecka så är det jul. Och väntar vi yttligare en vecka till så har vi ett nytt år, och jag minns förra året som om det vore igår.  Är tid då man strövar runt med svansen mellan bena i brist på något att göra. Eller är tid då vi är sysselsatta, är tid de dagarn som går fort?
 Är tid bara ett begrepp för att utöka ett samtalsämne?

 fortfarande beroende av nagellack? you bet.
 Jag tar min tid för att använda den klyftigt, just nu sitter jag och har precis avslutat min målning av naglarna. Lika fridfullt och lika njutande varje gång.

 Min önskelista är precis färdig, så nu vet ni att den finns att hämta på expeditionen.
 Mina högsta önskningar är omöjliga, men dom finns fortfarande med som en extra snäll tanke.

ni må älska mig. peace and love
undertecknat; Therese



6de diciembre, we just call it the new time of life

 Ett tu tre, så bestämmer man sig. Man bara viker av de flesta vanor, och "vopps" så har jag ett nytt liv. Idag är då dagen på det nya livet, vi får se hur det går och vi får se hur det slutar. Det låter som att jag gör reklam för typ någon dokumentär..
 - Missa inte Livet varje onsdagkväll onsdag 20.00! Följ med spänning..

 Idag hade jag en citydate med Åsa, vi inhandlade lite julklappar och gick runt och kollade efter någon klapp till mig som jag då skulle tänka mig. Det tråkiga var att varken jag eller hon hade inspiration så brist på feelings för jul är lika med tråkig fantasi för klappar.

 Jag klev precis in genom dörren, efter en kvällstripp på stan. Har köpt apelsiner, godis och hyrt film.

 Nu ska jag fortsätta min kväll med Agnes! undertecknat; ThereseHeavenstone<3



5de diciembre, försök inte sitta uppe längre, du blir bara tröttare..

 .. sa jag igår och hoppade i säng 19.31! Men hua, det slog mig att jag inte kan vara som en 8åring så jag läste i lite över en timma sen somnade jag gott..

 Så min natt var nog den värsta på den senaste tiden. Jag vaknar med panik, ångest och rädsla som om att någon hela tiden försökte kontrollera min kropp och vända mig ut och in. Som om det var fullt med folk i rummet som skulle hålla på och ta i mig, mitt hår och i mitt ansikte. Vad jag än gjorde och hur mycket jag än ville slå till dom så slog det mig hela tiden att jag var ensam i rummet..  osv.. Natten var lång och utan sömn.
 Jag kände mig psykiskt sjuk.. (hoho(mindre kul egentligen så jag vet inte varför jag flinar åt det))

 + att jag vaknade imorse och skulle kolla på klockan på mobilen. Då slog det mig att hela min mobil var på engelska helt plötsligt, tydligen hade jag ändrat det! Det var nog det enda komiska, för jag hade även slagit av alarmet på mobilen..

 Nu ska jag kila iväg på middag och sedan ikväll blir det vårat lilla "disco", det blir vad man gör det till.
Dvs Roligt!

 sluta upp och dröm, du blir aldrig något ändå
 signed by; Therese


((PS. tryck på F5 så ser du en nyhet, kanske är det min design som inte är färdig än?))

3de diciembre, carta de despedida

jag är ärlig, jag minns inte varför jag älskar dig

Hej, eller ska jag säga Hola?
Vi säger godmorgon
 Jag kan berätta att mamma fick hem ett mail om spanskan igår.
Jo, hon kom sedan in till mig och började lätt..
 - du, Therese.. jag har precis fått mail från din mentor.
 - jaha.. (jag vänder ryggen mot henne för att inte visa något ansiktsuttryck)
 - ja..? Du har inget du vill säga till mig?
 - nja.. näe! DEET har jag faktiskt inte!
 - Jag ville bara säga att om du fortsätter som du gör så får du nog högsta betyg i spanska! bra jobbat..
 (sedan gick hon sin väg bara för att missa mitt fetaste leende..hoho)

 Så vad händer? Therese brukar ju aldrig lämna spår i bloggen på morgonen. Men tro det eller ej, hon tog en dag till att ta hand om skolan hemifrån. Köra lektion efter lektion hemma, på ett ungefär. En extra dag att ladda batteriet, vi får se om jag går tillbaka dit imorgon eller så tar jag en till dag hemma.
 Kan man säga att jag är sjuk? Vi gör det, jag är ju ändå sjukanmäld(av min mamma som jobbar i stockholm nu i några dagar så jag är ensam hemma).

 jag vet att ni älskar mig
signed by; Therese

2de diciembre, ju mer jag tänker på saken, dess tydligare blir det att livet är för enkelt för att levas

 Jag också, vi är delar av varandra och så länge du lever här är det vad du är. En dag kommer du att förstå.

 Ännu en ny vecka i skolan, samma rutiner. Vaknar, åker till skolan.. kommer hem, skriver/pluggar för fullt. Slänger iväg ett blogginlägg, pratar i telefon och sedan lite tid till blandade saker och sedan blir det sova igen..

 Inatt sov jag hos E, hjälpte till med en uppsats och det slutade med en stor popcornskål och tro det eller ej, en färdig uppsats att lämna in. Varsågod för hjälpen, som jag gjorde gratis! Annars vet ju Agnes att jag tar betalt..

 Så tillbaka till rutinerna, för just nu är jag mitt uppe i mitt teoretiska arbete till musiken! Önska mig lycka till med hm.. kvintcirklar(?), takter, toner, låtanalyser.. Det kanske räcker med att jag säger att det är en lång lista?


självklart har jag ingen förvisning på vad jag ska ha på julfesten, men
dock kan jag avslöja att skorna har något i den klackens form. ^^



 Nu ska jag träna att gå i dom skorna medans jag pluggar, hartna!
Nytta blandat med nöje, alltid det bästa!
signed by; Therese


RSS 2.0