Och jag väljer att tro att du har anlänt på ett bättre ställe. En fin plats med ett passande torp. Jag ser dig plocka blommor och nynna. Fåglarna kvittrar vackert och solen vill aldrig gå ner. Det är vackert och ditt hår glänser. Det är vitt och en svag bris kvarstår.

Väntar du?

Förvänd och ofullkomlig idioti.

"Det skulle aldrig komma en bra tid att förlora dig. Men jag önskar jag hade varit mer förberedd. Istället för att bli knuffad så kanske man kunde hoppa själv, och tala om det först. Det var förmodligen din sista tystnad som jag tolkade inkorrekt.
Ville hoppas och ville ha fel."

Gränser är bortglömda.

Och ja älskling, himlen förblöder.



The most important thing in life is your family.

Det blev en kärleksbomb i en timme. Sen kom det fruktade samtalet. Det svartnade totalt. Jag gick en mil igår. Klev upp idag och satte mig på cykeln och körde samma runda. Känns som om jag kan träna i flera timmar men att det inte skulle räcka för att rensa bort alla tankarna. Jag är tom och tyst. Likaså blir det här.

It's comforting to know that the ones you love are always in your heart.

Ska verkligen bomba mig själv med kärlek nu. Måla om naglarna, lägga en mask och go bananas! med mixern och en massa frukt. Känner att jag behöver lite power.

Ska ha myskväll med min mobbade storpojke Chabo som nu är 1!


Fick hem lite saker igår som jag beställt. Fyra vackra badlakan i vitt/marinblått, påslakan, prylar och så vidare... Sen fick jag två presenter från p/Å, en mega stor backpacker-ryggsäck och en stilren, skitsnygg salladsskål från Design House Stockholm.

Love, Therese

En kamp om att klara vardagen.

En resa till Sunderby sjukhus idag och jag satt timmar intill min älskade faster. Och hon är alldeles för ung. Känner ilska, rädsla och en otroligt stor sorg.

Det känns så fel. Och jag är så hjälplös.

Kort sammanfattning.

Igår fick jag beskedet om namnbytet. Nu heter jag Zetterberg och jag har ingen aning om hur jag ska göra med bloggen. Är jag färdig eller ska jag starta upp en ny? Behålla denna?


Min älskade bebis fyllde ett år igår också. Bjöd över Sandra och Linus på grillmiddag och mys, sen fick vi besök av Johan. Elvis blåste ut ljuset och blundade, han tyckte det var lite obehagligt. Han fick sill, god mat och en massa godis. Man fyller bara ett år en gång, sa matte och gav honom lite mer.


Har precis klippt Sandra, hon har så vackert hår. Tjockt, vackra lockar och otroligt lent. Nu ska vi ta en promenad i solens vackra ljus. Har jag sagt att jag slutat med sminket? Åh, good girl.


Ha en underbar dag, vi hörs kanske snart!


Love,

Therese

We're always in a hurry to grow up, to go places, to get ahead. But when you're young, one hour can change everything.

Jag tuggar och tuggar tills det värker i käken. Varenda minimal molekyl river i halsen. Och även fast jag önskar det med hela mitt hjärta så beror det inte på någon dum förkylning.



Sunny monday.



Upp och hoppa, en dag hemma.
Tog en tablett och ryggen var okej i några timmar. Passade på att städa och gå till Interflora. Hittade en söt växt att sätta i en mugg i köket, det är svårt att tänka sig att en liten blomma ger nytt liv till ett helt rum.

Räknar ner dagarna tills familjen kommer upp. Jag vill omfamna dem och få den kärlek jag saknar så mycket.


Love, Therese

Ge det en chans.

Jag lånade två böcker idag och var och handlade. Fastnar så lätt för skrivna ord, denna helg ska jag läsa tills jag spyr av ordsjuka. Jag har saknat det, den speciella känslan av att måla upp en egen bild från några ynka sidor. Känna doften av slitna, lånade böcker. Och den söta smaken från en kopp te.

"Sedan lägger jag mig ner igen och ser ut på himlen. Den har fått en konstig färg - röd och gråsvart på samma gång, som om dagen håller på att förblöda."

Love

Therese

Tillsammans gör vi skillnad.



Jag har en. Vill ha fler.
Den årliga kampanjen För Varenda Unge är igång nu för fullt under april. Avslutningen är i Humorgalan den 1a maj. Ni hittar nålen att köpa lite här och var, så när ni ser den - köp en ynka och visa att ni bryr er.


Love,

Therese

Glädje och vårsol.

Jag var på promenad idag med Linus och Elvis. Han bjöd på årets första mjukglass i solen. Det var inte bara gott, det var extremt gott och jag njöt av varje minut. Det var rent omöjligt att få ner mitt leende.
Nu blir det mer plugg.

Love,

Therese

Det finns inget som tyder på verklig gravitation i din närhet.

"Och jag såg dig luta dig mot väggen när jag sakta gick förbi med ett hårt grepp om väskan. Kunde han se det, att min puls gick i tvåhundratio? Jag bet ihop käken och försökte lyssna på vad de sa. Kraftmoment, trigonometri och armar hit och dit. Jag ville bara springa."

Konsten att göra något vackert tillsammans.


Söndag gadnöS




Nu är jag pigg och glad.


Maria kom vid halv tio igår och jag satt i träningskläder. Hon drog med mig på en utekväll och jag somnade inte förrän vid halv sex. Har senaste tiden tappat orken att ens gå ut, men efter många om och men så blev det en helt otrolig kväll!

Nu ska jag efter bara två timmars sömn dyka in i duschen. Sen kicka fotboll med Sandra.


Död åt lite sömn. Love,


Therese

Äventyr innan många ens hunnit dricka sitt morgonkaffe.

Inflygning och jag börjar sjunka. Känner hur turbulensen och vindarna tar tag i mig, bara att kämpa emot och hålla flygplanet rakt. Började må illa då höjden gick +/- ständigt. Markvinden är 28 knop och vindbyar upp mot 36. Vi får vanligtvis inte köra i vindbyar och stark vind, verkligen inte själv.
Men det var bara att kämpa sig ner mot backen, nervositet och pulsen ökade successivt. Fick till veckans finaste landning trots omständigheterna.


Jag satt och skakade lite efter passet, var tvungen att andas lugnt för att inte spy.


Det gick bra, tack och lov för det!

Äntligen fredag...

.. skulle de flesta säga. För mig blir det till att träna, träffa min bror och planera morgondagens flygning. Har en navigation första passet så det blir extra tidig uppstigning för att räkna på vindar och diverse, taxin går 06.45.

Men sen tar jag mig tid för att andas ut. Gode härligt!


Jag landade i mitten av 110 mil.

På fredag kommer min bror ner och stannar över natten innan fortsatt resa. Jag saknar familjen mest och självklart mina allra närmsta, vackra vänner som också räknas in till den kretsen. Annars har jag det mesta här i Vinterland. En hemtrevlig lägenhet, vänner, lite släkt, en underbar skola och jag har hittat en bra balans i livet.

Men min älskade familj bor alldeles för långt borta. Antingen är det 55 mil ner eller 55 mil upp.

Tisdag och fullt schema.

Otroligt fint väder hela dagen, i Vinterland är verkligen något att fira. Har haft två flygpass. Kom hem sent. Sitter och ser hockeyn. Väntar på Sandra, vi ska fika och kackla vilket vi är bäst på och jag älskar det.

Dålig uppdatering men jag gör mitt bästa.
Kram, Therese

Söndag och vinterutbildning.

Var på en inflyttningsfest igår, var inte pigg på att stiga upp vid sex imorse. Det var då dags för den obligatoriska vinterutbildningens fältövningar med en officer. Otroligt underbart väder och bra humör.
Det blev tre timmars sömn då jag kom hem och jag är fortfarande trött. Så nu ska jag krypa ner i sängen igen.










Love, Therese

The Ellen Show

Dör lite inombords varje gång jag ser den. Kan inte riktigt få nog.

RSS 2.0