30de septiembre, TT- tråkig tisdag

Tråkigdag, tråkigblogg, tråkigTherese, tråkigskola, tråkigtråkig.
 Tisdag, idag är den andra dagen på veckan. Andra dagen denna vecka då det är en bra skrivardag. Det kanske är en bra skrivarvecka? Ja, tankarna flödar och jag ser alla dess skrivarmeningarna i huvudet. Meningar som är formulerade av alla sinnen osv.. Det måste vara en gåva. Haha :)

 Sh-provet, som jag nu pluggade hur noga som helst till. Den sista delen för samhällskunskap i 9:an är färdig och jag fick  MVG på provet. Nu kan jag andas ut. Man måste ju kämpa för det man vill ha. Så nu har jag historia framför mig, som jag ska hålla på med tills jul. Två prov, två uppsatser ska skrivas - till bara historian. Jaja, vad gör man inte för att behålla sitt betyg i det, sliter satan och får tre bokstäver i slutet.

 Matblogg: Gissa vad, det blir kyckling idag. Med ugnsstekta grönsaker och nyttigt ris. Min favoriträtt, synd bara att vi inte har någon ramlösa hemma. Då hade det varit perfekt.
 Jag har annat att tänka på än mat, blogg och skola. Nog för att mitt liv kretsar runt skolan.. Hur orkar man. I don't knooow.

 tråkig dagsrapport, undertecknat; ThereseHeavenstone<3



29de septiembre, måndag 16:22 - höst

 Jag sitter och knaprar i mig en havreboll och tänker för mig själv. Hösten har varit så nära, men jag tycker nu att den är här. Kyliga vindar, mörka kvällar och trädens löv som kliver från grönt till gult - orange och sist men inte minst till röd för att sedan tappa greppet om grenarna och falla. Välkommen, kära efterlängtade höst!

Så idag börjar det, dagen då ensamhetens ansvarsfulla Therese öppnar dörrarna och kliver in i en större värld. Idag är det saker som ska göras innan besöket som kommer ikväll. Jag ska inte tjata, men jag älskar att vara ensam hemma. Så fridfullt och skönt att bara leva för sig själv. Ingen mamma som far och flänger överallt.
 Det ska fixas middag, pluggas och kanske baka en kaka. För idag får jag hederligt besök, min pappa kommer och hälsar på. Vilket ska bli intressant, och självklart har jag en hel del att berätta angående min lilla utforskning i helgen om gymnasieval. Måste även slänga in några ord om klättring. Huh, här sitter jag och planerar vad jag ska säga och berätta när jag bara ska träffa min pappa. Jag säger då det, skrattretande.

 Idag är nog en bra skrivardag, jag kanske ska passa på att fortsätta skriva på min blivande novell till skoltidningen vilket går att läsa den 1oktober på matforsskola.se skulle jag tro. Som sagt, en bra skrivardag för ett bra humör, kanske ska skriva min essay och deckaren som ska skrivas till svenskan. Ja, jag tror jag ska sätta mig och skriva, med en kopp te i väntan på middagstid.

 peace and love, undertecknat; ThereseHeavenstone<3


28de septiembre, 16.47, i förbifarten

Ett blogginlägg från hemmaplan. Ja, nu har träningsvärken kommit från klättringen också! Tusan, jag som har så mycket att göra. Jag orkar inte denna smärta på samma gång. Det kvider och drar i armarna, vid brösten och i vänster ben.

Att göra: English essay, matlista, handla maten, fixa middag idag + mitt underbara prov(nervsystem+hjärnan) måste pluggas till.
 Som sagt, jag har fööör mycket att göra. Borde slänga mig i sängen med en bok och slappa istället.
 Det var som dom sa, bra träning men är man inte van vid att använda just dom musklerna blir det som det blir! En oväntad smärta, kanske var den jag vaknade upp med imorse. Måste ha varit så.


unika skor, undra vad dom används till?

P-puss, undertecknat; ThereseNicha<3

28de septiembre, ännu en lycklig dag

 Så vadå? Vad går livet ut på? Att ständigt leta efter nya saker att tycka om, att hitta nya människor, nya aktiviteter och ny kärlek. Jag tror livet går ut på att trivas, vilket jag gör i högsta grad. Jag älskar allt som mitt liv har att göra med. Mina vänner, min livsstil, min familj och först och främst min bror som vänder alla leenden till det bättre. Jag stortrivs.

 Yesterday once more; Jag skulle hitta på något med Isabelle, Agnes kom i förbifarten och vi hyrde film, åt gott och skrattade. Det var en vanlig höstkväll i mörkret med film och mjukisbyxor. Det som var så långsamt var att mamma skulle ha vardagsrummet så jag var tvungen att bära upp en stor gammal tv till mitt rum för att vi skulle kunna se filmen. Det fattades en dvd, men som tur så är jag inte så himla osmart när det gäller teknik. Så jag tog en ny dvd och kopplade in den, en alldeles ny som låg i en oförskämd tråkig kartong och bara väntade på att jag skulle ta upp den - Therese har precis kommit överens med tekniken.

 När klockan närmade sig ett nytt dygn följde jag med Isabelle en bit på vägen hem. Efter det tog jag nattbussen, vilket blev väldigt förvånande. Ett ryck jag gjorde. 40kr, men det var värt det. Natten slutade mysigt med film och jag somnade gott och tryggt.

 Idag har jag planer, listor som måste skrivas och ett schema som måste planeras. Jag ska nämligen ta hand om mig själv, vilket jag alltid gör. Men nu är det så att mamma åker bort och ska jobba från måndag-onsdag så jag har huset för mig själv och det ska bli så härligt. Ska njuta av varje sekund som går när jag självständigt ska ta hand om allt och alla.

 ansvarsfull, trygg och snygg, undertecknat; ThereseHeavenstone<3




27de septiembre, bergsklättring!

Igår öppnade jag mitt nya mineralpuder, vilket jag älskar nu! Bara dagen efter, kan nog inte tänka mig ett liv utan det. Att bero på ingenting, shit vilket ös det var igår, kväll/natt. Grymt kul! Man somnade inte förr än klockan blev närmare tre. Då låg man hos Agnes i sängen och vi båda var helt slut. Therese, den vilde skulle självklart upp tidigt och bli hämtade halv 11. Så imorse när man vaknade var det som att man blivit överkörd av ett tåg. Kläder på, mat i magen. Sen kommer hämtningen.

Jag ska dela med mig av dagens händelser!

 Jag är en blandad person, visst älskar jag och shoppa och måla naglarna. Men ibland sticker jag ut från mängden, idag skulle det bli bergsklättring. Så jag och tre till hade fixat en privatlektion. I med benen i någon slags stringtrosa. Fast med linan, så var det bara att sätta igång. 17 meter upp, det var kämpigt efter vägen men jag klarade det. Vi var dock bara 3 som klarade det, av 4. Jag var minst och nästan för smal för stringtrosan så det var nära att jag skulle få ha en barntrosa, en sådan som ungefär 8åringar brukar ha. Ja, jag vet inte vad det heter, så jag kallar det för trosa.
 Snacka om en energikick då man var längst upp och kollde runt omkring sig. Man var högt upp, hade fin utsikt och så skulle man "luta" sig bakåt och "hoppa" ner. Mäktig känsla måste jag säga. Så nu kan jag bocka över det på min "att göra lista i livet". Bergsklättring, check.

 Så det var tid över och vi vandrade vidare till en grotta, en smal och lång grotta. Den längsta i västernorrland, och det mest kända i då västernorrland. Vi ålade och kröp, hukade oss och blabla.. bland stenar och allt möjligt. Det var kolsvart och så lite utrymme. Men vi ålade oss igenom 185meter och kom äntligen fram. Något ont i händerna, men det var en upplevelse. Jag sätter även en bock på grottvandring.

 Så jag är en äventyrare, älskar nya utmaningar och jag är nöjd med min insats idag. Får se vad som händer här näst, är ganska sugen på fallskärm.

 Trött men grymt lycklig för min lista är nu två rader kortare, undertecknat; ThereseHeavenstone<3


26de septiembre, allt detta tjat om mat!

 Så nu sitter jag här, slutade extremt tidigt idag. 11.40 tog sista lektionen slut. Jag har myst på i mina mysiga byxor till en mysig film med en mysig kopp te. Vilket var mysigt.

 Jag har så mycket att skriva, så mycket kul jag vill dela med mig om! Men jag kan bara inte, för jag vet inte vem som läser min blogg. Och det vore ju tråkigt att skriva något som bara sedan.. ja, svårt att förklara. Förstörs. Haha. HankyPanky, Tro det eller ej, jag har gjort det igen. Jag och mina idéer. Crazytime is coming.

 Det är så varmt i mitt rum, det senaste tre kvällarna har jag varit tvungen att öppnat fönstret och gasp for some air. Och nu kommer värmen igen, konstigt att jag stängt av värmen men att det är så varmt ändå. Kanske är glädje, jag som alltid frös så mycket förut. Fast nu blev det kyligare, jag har haft ridån nere ett bra tag för att få det mörkare i rummet. Men nu kröp ljuset in och jag känner mig genast piggare.

 Nej, nu blir det laxfilé till middag för jag har ingenting att göra. Då ställer man sig i köket till den senaste brända skivan och sjunger och lagar mat. Är det inte livet så säg? Jag skulle verkligen kunna skapa en matblogg, för i nästan varje inlägg klämmer jag alltid in lite mat. En ny header med mat på, vore det intressant? Varför hata mat när det är så gott, varför svälta sig när man bara lever en enda gång? Jag äter, men jag är inte fet heller. Huh.. förstår mig inte på så många tjejer där ute. Vill dom försvinna, för det gör dom så småningom? :o

så är det när man har.. matglädje. undertecknat; ThereseHeavenstone<3




RSS 2.0