30de marzo, leende utan läppar

 Jag vet inte riktigt vad det är, om det är våren eller om jag bara öppnat en ny dörr men jag är lycklig.
Jag är glad och lycklig, jag ler.

 Jag kom på mig själv att jag nynnade i fredags, jag gick omkring och log, nynnade och jag tror jag krympte en centimeter för jag antar att jag smälte bort för en sekund.. Jag har inte nynnat sen i somras, jag har inte svävat på ett moln och nynnat fram en melodi bara för att jag har varit glad.

 Det kanske är våren som påverkar en hel del, eller så kanske det är något annat.. vem vet?

 signed by; Therese

23de marzo, IQ bad-anka

 Så yttligare en mer eller mindre dag med fullt schema, kom hem vid halv 8 efter en dag på stan med en massa ärenden. Men jag hittade en ny vår/sommarjacka som jag köpte, och då allt var färdigt gick jag med mamma och åt sushi. Lika äckligt gott som varje gång.

 Dagen blev helt okej, och när jag kliver in genom dörren så förgasas mina planer för kvällen så jag hoppar in i duschen och sedan har jag bara andats. Vilket kan vara riktigt skönt ibland, att andas, speciellt i min värld.

 Nu måste jag kila vidare till spegeln
 för att kolla in min nya blick,
signed by; Therese

18de marzo, är du lösningen eller en del av problemet?

 Långa naglar, en hög med smink, smycken och speglar överallt.
Vi alla försöker ändra, fixa och trixa för att hitta det vi tycker om mest.

Om vi tänker ut allt i matte, vi tar ett exempel - mig.
Långa, målade naglar(+) - slår ut - intresse för matematik och fysik(-)
osv.. förstår ni vad jag menar?
 Oavsett om jag blir kallad nörd och pluggis så är jag ändå accepterad för mitt utseende eller någon annan positiv egenskap(nu vill jag inte mena att tycka om matte är negativt, men jag antar att vi kan sucka och erkänna att de flesta ser det som en mer nördig sak - jag tycker matte är positivt, men jag är bara en av miljarder), vilket egentligen är fel men det är så världen fungerar nu för tiden.
 Men det jag vill komma fram till är att något positivt slår ut något negativt, så vi ska inte behöva sitta hundra år framför spegeln för att försöka dölja de "mindre bra" eller "mindre accepterade" sakerna. Vi ska inte hoppa över alla ärr eller skavanker , vi ska se helheten och tycka om den.
 Kom igen, sluta se snett på folk och sluta uppför er som idioter. Jag ser så mycket varje dag och jag förstår mig inte på det.

lycka till



signed by; Therese

14de marzo, you need someone that can point the way

 Och hua, i all städ-stress ska jag nu skriva ett inlägg bara för att uppdatera den nu tomma bloggen.

 Ikväll är det melodifestivalen, finalen ses med trevligt sällskap - Agnes.
 Och självklart blir det finmiddag, som jag med nöje ska bjuda på.
Kvällens meny;
Kärlek till min bästa vän
Varmrätt: Kalvkotlett, potatis och valfritt tillbehör
Dryck: förmodligen kolsyrad läsk
Efterrätt: hemligt tills vidare..

 Änligen har jag tagit mig i kragen för att leta reda på en bok om filosofi, och vips - nu ligger den på min säng och öppnas någon gång per dag. Jag älskar att när jag läser så öppnas ett fönster i min hjärna som jag inte visste att jag hade, jag tänker på ett annat sätt, jag ser saker på ett annat sätt och jag går igång som bara den.
 Kanske man ska skippa pilotdrömmarna och bli en författare.

 what if hope was lost for a while
signed by; PN

8de marzo, volver - We'll see about that

 Åh, så har tre veckor rusat iväg. Början gick lika snabbt som slutet, och allt i mitten sprang iväg.
Det är dags för att återvända imorgon - volver.

 Det är inte så att jag står på mina knän, ber och vill tillbaka till skolan, men jag vet inte om jag orkar sitta här hemma heller. Jag vill bara få allt avklarat så sommaren kan komma, sen blir det en ny start i en ny miljö.

 Jo, just nu styrs mina dagar av ett spel på min ipod.
 Klarar jag inte ut en omgång så får jag förhoppningar om dagen, tror att den kommer bli bra.
 Och om det går hur bra som helst så har jag inga förhoppningar alls, då förstår jag att det kommer bli en tyst dag för mig själv och jag väntar mig ingenting.
 Det som är lite dåligt är att vad som än händer så blir jag antingen inge överraskad eller så är glädjen upp över öronen på mig. Jag tror det finns en koppling någonstans.. tur i spel - otur i kärlek och tvärtom.


Jag sa inte att det skulle vara lätt, jag sa bara att det skulle vara värt det
signed by; Therese

4de marzo, have a heart



Even if you can't hear my voice
I'll be right beside you my dear


2de marzo, believe me

 Vi brukar få ett intryck av att försäljare som ringer hem till en är ett störande ting i vardagen. Dom tjatar om hur bra och viktiga vissa produkter är, att just detta erbjudande är oslagbart eller liknande saker för att locka kunder. Ni vet vad jag snackar om..

 Men idag har verkligheten visat motsatsen, han, alltså den unga killen som ringde till min mobil och ville sälja någon slags trygghetsförsäkring för alla mina kort som jag har i plånboken, mobilen.. och allt som då dom spärrar åt mig om det blir stulet eller borttappat.

 Nog om det, nu kommer jag till saken. Killen var hur trevlig som helst, vi pratade i säkert en 5 minuter och under den tiden så sa han mitt namn säkert minst 20 gånger. Alltid "therese, som du ser..", "therese, har du körkort?", "det låter bra det therese". Han skrattade och pratade på och det lät som att han försökte intala mig att jag verkligen heter Therese, men jag var ju redan medveten om det.

Jag har alltid dragit alla telefonförsäljare över en kant, men inte nu längre. Önskar att alla försäljare var som honom, glad och trevlig. Han slutade med  "Men du får ha en riktigt trevlig dag, therese. Och håll koll på dina saker nu, så du inte förlorar något".

Idag blir det sushi till middag
signed by; Therese


RSS 2.0